JOM TERJAH~

Jumaat, 9 September 2011

JOM JOIN LOV-NOTE 1ST CONTEST




salam semua,

lov 1st time buat contest ni,

hrp ada yg sudi join contest yg xseberapa ni. bkn ssh sgt pun cume,

- buat satu entry pendek bertajok "LOV-NOTE LITTLE CONTEST"

then tinggalkn link korang kt entry contest ni..

kalo ble tinggalkn email skali utk dihubungi sekiranya anda jd pemenangnya.

jwb je soalan2 or isi tmpt kosong kt bwh ni oke..

janji jujur n ikhlas.


********************

lov-note.blogspot.com adalah sebuah blog yg ...................................................................

entry pilihan saya adalah ............................................................................................... kerana

................................................

Apa yang saya suka pasal lov-note.blogspot adalah ................................................................................

tapi saya tidak berapa suka/berkenan dengan .........................................................................................

kerana ................................................................................


2 buah komik kesayangan lov-note adalah ........................................................................ dan

.............................................................................


nasihat @ akhir kata dari saya kpd lov-note .............................................................................


************************


kata2 lucah dari lov (lol) : -da mcm karangan dak2 drjh satu kan

- sory lov tlalu byk sgt idea sampai xble nk piker..



- pemikiran mcm bdk2 kck...tape lov fhm- lol.



hadiah yg disediakan, 

** Sebuah bekas serbaguna yg comel


** wang tunai bernilai RM30.00 secara top up



** tenkiu kpd penyumbanglewengan lov-note.blogspot.com (lol)

** selamat mencuba -hrp2 ada la yg mcuba oke- senang je..

** tarikh last penyertaan adalah sehingga/ pd 16 september 2011 (Jumaat) shingga jm 5 ptg shj.


papai...


8 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

wah.. ada contest lah....

kak ina kl berkata...

good luck kepada sape yang ambil bahagian

lov_note berkata...

tq pd otai2, madam n kak ina kl coz sudi dtg blog lov, yup contest pertama, xtau ada org nk join ke x..lol

juanita berkata...

Saya join :)

http://www.tetikusrusak.net/lov-note-little-contest/

Fara berkata...

hai tuan rumah :) saya join. datang dari blog puan ju (pengomen di atas)
http://fruitheart.blogspot.com/2011/09/lov-note-little-contest.html

email: fara.nawawi@gmail.com

lov_note berkata...

salam semua maaf lmbt tutup contest yg xsberapa ni..

thnks pada yg dah join, walopun cume ada 2 org sahaja..tp lov gembire sgt masing2 ada yg support blog lov yg maseh muda belia ni.. lol

so sekian contest ini ditutup dan sudah ada pemenangnnya yg akn dipilih oleh mr hubby.. :P

tungguuuuuu..

zainab_baniaz berkata...

a'salam

kak lov benda macam mana sebenarnya..??
saya berapa faham jadi boleh x terangkan dengan cara terperinci..

lov-note berkata...

haik? bkn kt contest ini yang..

ini contest yg lps.. contest kt entry tbaru, sticky post tu..

just jwb soklan2 mudah je yg ada kt blog akak..

oke? xphm lg ckp eh..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang