JOM TERJAH~

Rabu, 13 Julai 2011

SEHELAIBAJU.COM





Satu pagi bla tiba je di pjbt, kwn lov panggil..
beria-ria benar dia memanggil lov katanya "marilah sini tengok apa akak jumpe ni, aka tahu ko mesti minat".

lov cpt-cpt buka helmet dan menghidupkan komputer sebelum berlalu laju ke arahnya..
"tengoklah ni ko kan suka aktivti-aktiviti macam ni? ko mesti suka kan?". katanya lagi.

"ahhhh ooo ada jugak ye bende mcm ni,
akak tolong salinkan add dia jp nnti boleh saya email". balas lov pula

sehelaibaju.com

ooo tros dok di meja dan buka add tu,
baca punya baca lov terharu rasa bangga pn ada jgk ngn mereka-mereka di sehelaibaju.com ni

bermula dari facebook dan kawan-kawan terapat mereka merancang untuk mengumpul
dan memberi sumbangan sempena hari raya yg bkl tiba..

tp akhirnya kumpulan ini berjaya dan ahli mereka menjadi semakin ramai
apabila ramai lagi mereka-mereka diluar sana yg juga berminat dan menyertai kumpulan ini.

mereka hanya terima sehelai baju raya baru oke.. bkn baju lama.
sebaik-baiknya pemberian berilah barang yang baru dan elok sahaja untuk mereka yg lebih memerlukan..

setahun hanya sekali shaja.. tak perlu banyak sehelai pun sudah memadai

mungkin apa yg lov ceritakan disini xbyk atau sukar untuk difahami

kengkawan semua bolehlah melayari sehelaibaju.com sendiri

amalan bersedekah itu kan amalan yg mulia
lebih-lebih lagi sempena kemunculan bulan ramadhan dan syawal nnti..


arios!

2 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

wah.. menarik ni.. macam nak pomot kat blog i jugaklah.. boleh ke?

JOM BACA NI : PIKOM DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2011

JOM BACA NI : ADEGAN BOLLYWOOD DI MELBOURNE

lov_note berkata...

urm mmg menarik dan bangga sgt kalo madam pn sanggup nk promotekn team ni.

kt blog madam lg ramai pmbcanya..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang