JOM TERJAH~

Khamis, 21 Julai 2011

APA YANG LOV NAK NGOMELKAN NI? JOM BACA..




Salam semua,
sudah lama rasanya lov tidak menapak dekat blog lov yg sudah berubah muka ni.. kenapa ubah?
urmm ada makhluk tuhan yg tiru susun atur blog lov ni.. dari semua segi..
tidak payahlah rasanya lov nak dedahkan sapa,
lov ni pun bukannya orang popula
r dalam dunia blog ni..
kita sama2 makhluk tuhan endahkan ajelah..
mula2 tengok lov macam terkejut n mcm tak percaya pun ada..
dah macam lov tengok blog lov sndiri lagaknya.. sama sebijik.
ceritanya aja laen
tapi tidak mengapalah.. alhamdulillah lov dah sehat sikit sekarang..
haaaa lov da lama tidak menulis ni coz saket.. macam biasalah..
dah malas nak nules pasal penyakit ni.. kalo dah lama lov tak on blog tu maknanya lov saketlah ye.. hihihih
lov nak mengomel pasal kedai buku pujaan hati lov ni..


bukan calang-calang lagi namanya, MPH Book Store ni memang pujaan hati.
kedai bukunya yang menjual buku-buku menarik dan terkini..
susunan kedainya juga sangat menarik dan memudahkan lagi para pembaca
atau pelangggan untuk datang sambil merehat-rehatkan minda dlm kedai
ni..
serius lov suka gila ngn kedai buku MPH..
sebelum2 ni lov tidak pernah ada masalah ngn kedai bku MPH Jusco ni
pekerja2 nya juga comel2, lawa2 n mesra..
tapi baru2 ni lov pergilah..mmg 2x sebulan lov akn g kedai bku ni
tapi entah macamana lov tertinggal member card.. suruh adik tu cek by ic tapi xdpt katanya...
muka dia pun dah masam mencuka..
suruh cek nama pun xboleh dapat jugak..
lov pelik betul tau..
sedangkan kite ni pelanggan tetap dia
macamana nama kite boleh tak ada dlm sistem?
tapi takpelah myb coz sistem buat gile ke hape ke lov pn tatau..
lov bli bku..komek lah apa lagi, selalu kalo lov beli mmg byk,
biasanya lebih dari 5 coz sebelum ni MPH staff kata
kena beli 5 keatas
baru dapat free gift dari GEMPAK STARZ..
mmg dah jadi tabiat lov beli 5 or lebih dari tu..
boleh adik yg cek2 nama n no.ic lov kata hadiah tu untuk member je..
lov sabau je nengok budak tu.. lps tu lov jwb
"sebelum2 ni beli blm jd member lg kenapa ble dpt ye"
dgn nada lembut lg tu.. staff tu ttp ngn muka bengisnya...
-myb dia ada mslh peribadi kot-
then lov kata lagi,
"akak beli lebih dari 5 ni -ada 7- xboleh dpt ke?"
terus dia buat2 mcm cek something then says "dah habislah kak".
adoiiiiii menyirap betul lov ngn budak tu.. kalo dia ckp mcm tu dari mula kn senang?
kalo dia ckp lembut2 kn senang? kite pn fhm..
muke tu manislah sikit.. kalo ada mslh jgn kerje..burukkan nama MPH je...


sedangkan buku2 tu semua baru keluar keluarannya.. buku2 tu penuh lagik...
xkn lah hadiah2 tu boleh habis?
xkan lah semua orang beli lebih dari 5?
xkn lah GEMPAK STARZ bg kedai ko 2-3 hadiah tu? xpatut tau..
mslh ni bkn psl xdpt hadiah tu.. tp budak tu..
dari mula lg dia dah mcm hot je mcm aku dah rampas bf dia ke hapa ke.. LOL
tp lov xdelah mrh2 kt ctu.. cume nk blah tu lov ckp..
"xde xpela dek, laen kali jgn ksi tau customer bli lebih dari 5 ble dpt free gift.."
then senyumlah sikit...akak bkn 1st time dtg cni..oke ye.. bye assalammualaikum."
dgr kwn dia ckp "ntah ko ni..hapa la. jaga lah hati customer sket".



woah xsangka lov maseh ble bersabar ngn situasi tu, myb coz orang ramai kot. hahahah.. :P



lov xkn serik2 untuk datang lg ke MPH.. coz mmg kedai bku pilihan


n hrp2 lps ni adek tu xde mslh lg...


smile....



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang