JOM TERJAH~

Rabu, 13 Julai 2011

MOHON MAAF SEBELUM RAMADHAN




Assalammualaikum,urm rasanya dah dua minggu kot
lov xnules apa-apa kt blog yg xsberapa ni..





sejak dari hari isnin lagi lov dah terasa saket2 kt dlm perot ni..
rasanya disebabkn oleh ktumbuhan tu kot..


yela dah lov yg xnk g buat rawatan tpkse la tanggung sendiri saketnye..


masuk hari ni dah 2 hari lov tpkse cuti, cuti kecemasan je


lov xg spital tkot kne jgk buat pemeriksaan kt prot tu..
tkot weyh kalo sampai nk kne operate.. xtgamak le teman.


so lov dok umah je, dok bertungku -mcm org dlm pantang- then mkn je panadol yg ada..


yg peliknya saket prot ni dia dtg wktu mlm sampai pagi..


mcm pagi td lov dah bersiap-siap nk g ofs tp xthn coz tibe2 saket tu dtg..


lov bwk tdo utk ilangkn rasa saket..


Ya Allah inilah dugaan buat aku, yg lov sedeh sgt takot umo ni dah sampai msa je..


yelah ramadhan dah dekat takot xsempat jumpa ramadhan..


lov jgk mnta maaf pd sume kwn2 blogger coz sebelum ni ari2 lov lawat blog mereka


samada sebagai silent reader atau pengikut mereka..


tp sejak2 ni xdpt plk..yela blog sendiri pun lov xtermampu nk terjah dah ni..


hrp2 Allah s.w.t beri kesempatan buat lov teruskn idop yg tersisa ni..

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang