JOM TERJAH~

Khamis, 21 Julai 2011

MC DONALDS DELIVERY..








Sebelum ni baca kt blog kwn2 je psl mcd delivery service yg teruk sgt ngn service nye.


td kami ramai2 nk oder mcd, col punya col dpt...


then katanya xboleh buat penghantaran lah coz rider kite xde..


bkn kali ni je..tp dah dkt 5-6 kali ofs lov col mcd utk pghntrn ni


mzt dia ckp riders xde.. tmpt kn jao pn ngn ofs kami..


entah kenapalah.. tpkse gak akui mcd dlvry ni mmg ada mslh..



dah tahu ramai customer ambklah ramai2 riders..


xdep un xkn la semua riders klua serentak?


then xkn xbaik2 dlm tempoh 1/2 jam? pelik la diorg ni..


boleh dikatakan pizza hut yg jao tu pun ble sampai dlm tempoh 1/2 jam je dari time di Mcd..
yg ambik masa 45 minit sblum2 ni..


pihak mcd tu tolonglah ambik serius perkara ni.. ofs kami bkn tersorok..


btol2 tgh bndr..



i lovin it? urmmm myb?




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang