JOM TERJAH~

Rabu, 22 Januari 2014

TIBI


 Assalammualaikum,

haiiiiiii uols...wehehehe..

alhamdulillah masih bkesempatan lagi nk membebel nta hape2 nta 

dkt blog somel ni..ehehehe


oye, ingt lg x entry lov yg NI erm...sedeyh kan..

hahaha da baca ke blom? kalo blom baca mmg xtau la cita apa kt dlm tu..

dush! dush! haaa ambk sbijik.. :P


lov kn da jatuh sakit about 1 - 2  month in nov - dis 2013

byk sgt cuti, byk mc, byk el n sume2 la...

xboleh bckp, xboleh gelak, just tbatok2 mcm nk mati..


n resultnya, ALHAMDULILLAH YA ALLAH...

semua, resultnya sgt2 memberansangkan...walopun xdela brp nk happy sgt

coz dokte kata "eh! y eh? sume simptom2 u da ada y u xde TIBI?"

LOL

dokte u suke ke kalo i ada TIBI? lov ckp kt doc..hahaha

dokte kata " no bkn mcm tu mksd i, i tkot bnda ni akn dtg balik

coz nw da 2x u buat cek 4TIBI..tp still xdpt result yg btol"


errrrr dokte so skrg saya ni apa? tibi ke xde? tu je yg saya nk tahu..

oh ok ok...xde result u, u sihat sepenuhnya..cume skrg u ada sdikit sesak nfs

i kne minta u ambil gas then balik rumah rest ok..


hapa??? gas? dpt mc lg? mati la saya kne buang keje macam ni dokte..

you ni kenapa ye? org laen susa nk dpt mc..i nk bg u mc u xnk??

mn bos u bole buang u keje...u dlm keadaan tidak sihat...aisyooo..


hahaha..da saket degil pulak tu..ambik ubat kne dgo crama dokte..

ohye, ce nengok pic bwh ni..pompan muka pucat tu adalah lov skrg ni ok..hahaha

muka dia mmg slalu pucat cmtu..boleh kalo nk panggil blakon cite antu..

pic tgn tu time ukur suntikan ujian kulit utk TIBI..


kalo lebar kesan suntikan tu 10mm ke cm nta la kan..

means lov mmg ada tibi..tp lov 9.5 cmtu..

still result kata xde tibi..lol


tp dokte n nurse makmal da ckup giler riso..mcmn xde tibi tp

result dia almost close tu tat tibi thing.. :P

alhamdulillah, dgn keizinan Allah la kn...doa suami, ank, mak pak, adk2, 

n kwn2 smua...alhamdulillah terima kasih..


oppp2...kisah ni bsmbungg ok...dgr apa kata dokte di akhir2 lov jumpa dia 

slps lov ambl gas n time lov nk dpt mc tu..nti bca ok..eheeee



 


ok papai...lame bebeno nk hapdet blog kn..dasar pmalas..hohoiiii

eh dah dah..jgn nk kutuk lebeyh2..plis welcome d new me..eheee


cau...


 
 

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang