JOM TERJAH~

Selasa, 20 Mac 2012

BERAKHIR SUDAH CUTI SEKOLAH



Assalammualaikum,

hye sume.. erm dah lama xmenghapdet blog ku yg tidak seberapa ini..

 huhu

yela disinilah tempat diri ni luahkan perasaan,

coretkan something yg penting, yg xpenting buat diri ni kan..

so here we go scara pantasnye.. coti skola mmg xg mana2 pun..

 coz kami sfmly kpenatan..

mmg byk rehat kt umah je.. g soping sket2 tu biasela.. 

cari brg2 dapo n menan pwincess je pon


-V-

then dah last2 week tu pwincess kata dia nk g mndi laot so, 

hari sbtu tu kami awl2 lg da kua,

lunch kt sunway, woooo mknann sgt sdp oke..

kedai tu pun korang sure kenal kot..

xsempat nk reviewkn kedai tu, so nnti2 la eh kalo ada rezeki lg..ehehe

 -alasan-


*v*


lps mkn kunun2nye kami nk g tros ke zoo negara tp,

abg mls da katanya asal cuti je g zoo, pic kt zoo da byk da kt uma..

so last2 skali g laot gak

patah balik tros g Pantai Morib.. sampai tgh jln abg buat hal

ngntok plak..saje nk soh bini dia drive en... :P


#V#


sampai2 mmg xdak org pun kt sana..ada tu ada la tp xramai..

mmg sonok, parking pon senang jer masuk tros sampai tepi laot 

-ayt xbley bla-

bg pwincess mndi puas2,, last2 bapaknya skali join..hohoho

maknyer? haaa dok dalam kete landing baek punyer

 dok baca komek yg baru dibelinyer...miahahahah

hati sgt gumbire..



@V@



balik2 tu bli rojak buah kt pantai morib tu..mmg sdp n puas mkn..hohoho

urm tats all..yg bleyh kami buat utk coti skola..

n ari tu berakhirlah tempoh coti skola pwincess..utk penggal ptama..

agk sedeyh kan tp pwincess hppy je...sian plak dlm byk2 ari coti tu je 1hari bwk

pwincess g jln2..




erm tape la ank oi...jnji ada jgk kan...

balik2 tu, pwincess tdo je nk sampai uma mntk blikan oreo mc flury n kentang bsr..

lol..





papai~~~~~~




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang