JOM TERJAH~

Ahad, 2 Oktober 2011

PENULISAN SKRIP PENDERMAAN ORGAN

 

Erm, bende ni dah lama kot..


ada pertandingan menulis skrip pendermaan organ
skrip utk iklan tv yg akn disiarkan oleh RTM..


kempen utk mengingatkan semua akn pentingnya 


PENDERMAAN ORGAN 


baek semasa hidup ataupun mati kite boleh mnjadi penderma organ


erm,...hehehe sebenarnya lov ni ske join kontes2 cenggini


sajew nk uji kmahiran mnulis diri sndiri..


-angan2 kn nk jd punlis novel?- :P
byk senaunyer join kontes2 cenggini


tp xpenahnya menang..saguhati ke cenderehati ke..idak le penah teman dpt..


lol


tp teman ni mmg jns xreti bhase, lol


nk join jgk. kontes pendermaan organ ni sorang ble hntr 3 tajuk shja..


tarikh tamatnya pada hjg sep 2011 lps.. lov hntr 2 tajok je..


tu pun mcm nk pecah gak pale otak ni mikior kn skrip cmne nk buat..


lol


-sblm2 ni xpena plk buat skrip, nk masuk kontes ni bru blajau dr tenet-


kikiki


-eleyh mzt korang kata xkn menang la tu- T_T


sampei ati kome..


doakn la kjayaan teman ye...smoga menang.. ^^


bkn kerna harta n hadiah yg lumayan tu tp lov nak kan kjayaan tu..hihih
-apo eden ckp ni eden po xgeti-



lalalalalalaala






3 ulasan:

小伯 berkata...

hello ... pihak pertandingan sudah umum pemenang ?

lov_note berkata...

hi, yeah i think so coz kt tv pun dah ada satu iklan baru pendermaan organ. then i pun baru je terima sijil penyertaan.. means i xmenang.. T_T

^_^ tp i xtau la sape yg menang, myb dia contact d winner person je kot. u pun masuk ke?

wanbah berkata...

salam..kita pun join..dpt ler sijil..remuk sijil tu dorang pos je..emm..x dgr lg khabar pemenang psa nie?..doa awak & saya jadi top 3 ler hahhaa...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang