JOM TERJAH~

Khamis, 20 Oktober 2011

PELUKIS CILIK NEGARA

 
Pwincess ni ske sgt kaler2 lukisan tau

tak kira lah lukisan dia or lukisan yg dah siap bli kt kedai tu..

slalunya time2 skola kedai bku skola tu jd tmpt shoping dia.. -sabau ajela kan-

mcm skola2 lain gak lov rasa ada je phk2 swsta yg ingin bkongsi 

bku2 baru, or apa2 je brg2 utk kegunaan murid2 ni..

so xterlepas la ngn my pwincess ni..

tp setiap kali dia bwk balik jadual ada pameran buku ke,

barang2 skola dari pihak skola mmg bpk dia xmo layannn

depa bg la jadual depa bukak tapak kt skola tu utk jual2 brg ni

so mmg xkn dilayan walopun pwincess da meraung2 nk bli jgk brg2 tu..

tp kali ni tgok ada plk jualan "warnalah batek adik-adik sendiri"

lol

mcm  biasa gak, pwincess balek2 skola je tunjuk jadual 2 hari penjualan brgn tu

n mcm biasa gak la, bpk dia buat bolayann jer

pandai plk dia g pujuk umi dia ni..

mulut manis budak ni,

lov pun pjok abg soh blikn dia batek pencanting batek tu..


inilah dia, soplo inget rege dia

dptla kaen da siap lukisan batek tu..bunga2.


dia bg kaler2 asas then ada la aturan dia utk kite campokan kaler2 tu utk jd semua kaler..

so fun oke..

lov pun xketinggalan tok join sama..

tp sket je ble buat, pwincess xkasik kaco dia.. :P


see? lov kaler yg perpel tu ahhh cunnnn..


ceyh2, kusyuk ank umi sorang ni..
melukis langsung xreti..

tp kaler mmg pakar.. huhuhu

-kaler baya2 dia la- :P

da siap kaler2 dia mintak bpknyer rm10 lg, coz nk bli lg..

tros kne mrh..

mbazir je kn bli byk2..

jnji da prnh rasa n cube sndiri cmne nk kaler batek tu key syg...














Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang