JOM TERJAH~

Sabtu, 15 Januari 2011

YEY LOV DAPAT HADIAH!!!!!!!!!


Haa ni la dia surat hadiah yg lov dpt tu...hehehe time kaseh MEDIAMAX..
Lov cuma beli dvd karate kids n masuk je contest yg ada kt dlm tu..
xsgka jd slh soerang pemenang bertuah..-sape xske hadiah weyh-
kalo tgok kt ctu mmg lumayan hadiah nyer kn?
hehehe alhamdulillah awal2 tahun byk brite gembira yg masuk..smoga berterusan lah rezki mcurah-curah thn ni..



ni la dia headphone from sony -wahh canggeh tol ni..dentam dentum tinger cek..hehehe

tgok r dia nyer corak pun cun kan? ooo mmg btol sony.. -batak jap-


perghhh bgaya tol ek..hahahahahha :P

then ni la dia kesemua hadiah2 yg lov dpt headphone ngn 3 keping original dvd..

mule2 tgok ala dpt cite lama2..xbestnyer la..
tp bile da tgok best2 woo cite2 ni smua... -byk lak ckp da la dpt free hehehe-
yg paling best cite dance tu...perghhh mmg best sgt..cun lak tu heroin nye..
last skali nk ucp THNKS U SO MUCH TO MEDIAMAX utk ksemua hadia2 ni..yippie...



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang