JOM TERJAH~

Ahad, 9 Januari 2011

FILEM MAGIKA?? BEST WOO!!!

Bila tnye je psl filem MAGIKA, ramai kwn2 lov yg tatau tu cite apa?
filem luar negara ke? n langsung tatau ada crita tajuk tu



Magika ni filem MALAYSIA ok.. dan diterbitkan oleh ank muda kita lg...
crita ni boleh dikatakan maseh baru lg klua -sept 2010-
lov ni pantang sket kalo org xtgok lg da ckp bkn2 so lov bli vcd cite ni -yg ORI ok- :P
-katakn xnk pd cetak rompak!!!-
thn mule2 lov tgok cite ni tros tetarik wlopn ada sorang plakon yg lov xske gile2 kt ctu.. hohoho
tp bile tgok MAGIKA ni boleh nmpk kelainan yg sgt2 dari segi

  • filem tu sndiri
  • para pelakon yg hebat2
  • filem yg julung2 kali diadakan/diterbitkn
  • kite ble nmpk pelakon2 yg biasa blakon tu tp dgn cara yg sgt2 berlainan watak2nya..
  • sgt2 menyeronokkan -kali ni da 7x aku dok ulang2 cite ni k-
  • xbosan coz lagu2 dlm cite ni tsgtla best mak weh oiii
  • gmbr prsitarannya juga cntek..


sonok sgt tgok pak nil blakon jd tua n buncet ..hhahaha

suara kak engku yg bshaja mmg buat aku dok ternganga je tgok cite ni.. :P


part yg paling pwincess suke time ning baizura ni la..
hahaha xsgka tol ning baizura ni best jgk kalo blakon cmtu -len kali blakon cmtu lg ek- :P


diana ni mule2 tgok bosan je...tp da lama2 tu best jgk lakonan dia
yela xpena tgok dia nyanyi sambil blakon skali...so mmg tahniah sgt2.. dia mmg sesuai ngn watak ni..
kdg2 en..lov rasa sore dia sdp jgk eh.. hahahahaha

mawi plk mule2 kmunculan dia tu mcm xphm sgt coz dia tetibe je nk mrh2... hohoho
tp biase la..da nama hero last2 mzt la best en.. -dia hero rasanya- :P

dlm keseluruhan MAGIKA lov rasa kmunculan ziana zain yg paling menggamat kan suasana...
lagu dia..aksi dia, gelak dia..mak aii aku tergolek2 gelak tgok dia ni.. >:P
-tatau pn dia pegnen msa tu-

nabil!!! hahahahahahaha ko lucah ek nabil -siap pwincess tnye napa dia ckp len mcm je mi?- mereng tol

n ramai lg pelakon2 hebat lov xsompek la nk cito sumo...ekau boli lah ehh..

so ni lah dia adek bradek -director dia edry tu hah- yg wt cite MAGIKA tu kengkawan oii
sokong la org2 kite...cerita2 kite.. :P -aku ckp org aku pn sama gak ske filem lua-
tape2 pasni aku ubah...best ohh filem ni... to edry..buatlah lagi cite2 mcm ni..mmg best!!!!!!!!


v
v

ps: lov xde kne mengena ngn MAGIKA punya crita or sedara mara si edry
cume pengguna n penonton yg sentiasa akn menyokong filem2 menarik,
idea2 baru n best gegile mcm MAGIKA ni..


JOM PAKAT2 G SPIDI BLI CD..HAHAHAHA :p



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang