JOM TERJAH~

Sabtu, 15 Januari 2011

ITS BEEN 2 WEEKS ALREADY



Alhamdulillah dah berlalu sudah 2minggu pertama my pwincess ke sekolah tahun 1/2011 ni.
mmg tidak dinafikan bermacam-macam ragam pwincess utk ke sekolah..
selama pemerhatian lov stakat ni lov dapati pwincess xsuka g skola agama
tiap kali nk hntr dia mzt dia buat muka, sedeh, lembek, n mcm2 lg..nanges je blom lg..
pwincess mmg kuat smngt..
mzt la lov xkn biakn je dia cmtu..lov pujuk dia n last skali dia cite jgk ada 1 boy ni ske usik/buli dia
lov pn tros r ckp ngn tcher/ustzh pwincess psl hal ni pwincess mls n takut nk g skola..
mntk tlg sgt2 ngn ckgu myb boleh perhatikn mslh tu..
skunk pwincess kata da ok da g skola tu..hrp2 cmtula.
skola kbgsaan pwincess mmg xkata apa2 mslh cume dia xreti2 lg bli mknn.. hohoh
lov rasa sedeh je tiap kali lpskn dia g skola rasa nk mnitik air mata ni..
tp kne kuatkn diri ni jgk kn? ermm pwincess kuatkn diri ye ... umi syg adek..







Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang