JOM TERJAH~

Ahad, 10 Februari 2013

MY 1ST KURSUS FOR THIS YEAR




Assalammualaikum,

sebok-sebok carikkan kwn kursus 

tengok2 lov yang dpt dulu, kne g kursus kewangan..

what? kewangan? bos bkn xtahu saya fail nombor2 ni!!

lol


so setelah diputuskan terus oleh Mr. Bos tkpsa diakui kne g jgk

lov with 2 org member lg..

kami kursus from 3 - 6 hb Februari 2013

dapatlah 4 hari berkursus kan.. ehehehe jgn maraaa haa


kami kursus tak jauh pun nun di Kuala Lumpur je..

tapi lemau la nk g kursus2 ni..da lama xg maleh dibuatnya

sian nk tinggal my abg wit my pwincess :P


so lov berkursus di Jalan Masjid India

ini hotel dia.. hotel murah je...



jalan menuju ke bilik serius gelap weyh..

bkn sebab lov pakai tepon cap aym ok.. :P
 

ok ini lah bilik lov,

xsangka bilik kena share dengan kwn satu kursus but dari 

negeri lain..hohoho xkenai maaa

so marilah berkenai2.. hiks


coz kami sampai awl, lov masuk la room dlu..

tengok2 org len dpt room kt tgh2..lov je dpt hujung dkt2 ngn lif

-bkn hujungla kiranya kan? kira 1st la kan?-


sekali bila dan masuk2 tgok bilik..waaaaaa best gak eh.. hehe   


lov amek hujung sna tu..dkt ngn meje n tb.. ehehe

rupa-rupanya bilik2 kt sini ada mcm2 saiz..bilik lov kira yang paling besar kot

ramai geng2 kursus yg lain dok protes ckp bilik masing2 kecik


tdo dkt2 ngn toilet, katil ada satu je yg queen saiz..kne kongsi

dlm ati lov "fuhhh naseb bek aku dtg awl dpt bilik beso

n katil yg xpaya nk kongsi2 ok..hahaha"
     


meja lengkap ngn sume benda, set tea, kopi, nesscafe

patu ada menu mskn hotel ni..

chanel astro..n skotak tisu..bgos2..


perh dtg2 da konker tempat seyh..

tgok la tu da siap susun brg2 lg..ahahaha
   


dari sudut yg berlainan plak.. besa gak kan?

almari dia kecik..slalu kt tmpt len lov g lemari dia beso lg.. 

-mcm2 plk nk komplen kn? org da bayo dok ajela- puhuhu
  


cermin yg beso bpk dpn almari tu...

perhhh mmg best n sgt bagos boleh nmpk sume2.. :P
  


toilet!!! ohh tolonglah jgn ckp ni pic kotor ok..

sape2 pun kalo g mana2 mesti akn tgok toilet dia dlu

kalo bersih wangi baru best nk duduk kan? kan? :P


   

bilik mandi,, cermin jerneh yauu.. :P

mcm best ajekan?

best kalo ko g ngn laki ko..kalo ngn kwn ko xkenal ko rasa best ke?

hahahahaha  


bilik da best, lov ce la bukak langsir dia kan

nk la tegok suasana kt bandau cmne kan..

slalu kursus kt tempat yg aman damai je..


skali ni kt tgh2 bndr ok..

bukak2 je...tadaaaaaa!!

erkkk X-Y 

hape? bangunan xsiap? eeeeeee seram mak nyah.. :P
    


 tgok belah ats plak..asyo...tingginya bangunan nih..

xbestlah! huhuhu menakotkan saya..

nta2 ada pekerja dok mengintai tetamu hotel kt celah2 bedah tu kan?

sape tao? hahahaah 


tmpt ironing..ko iron la sendiri..

tmpt ni betul2 kt sebelah lif..haaa elok benau la tu kan..

tapi kalo korang takot nk iron sensorang kt sini

korang bleyh ko soh dia anto kebilik

but xde la papan ironing tu..gosokla ats katel ye.. ^^ 



ni ruang rehat, kt setiap tingkat ada tmpt ni..

cute je..betul2 kt sebelah pintu lif..ini kt tingkat 14

tmpt mkn kami..tmptnya santai..

but sory no picture la..

xsempat nk ambek bkn sbb bz sgt dok mkn

tp xde mood bila tibe time mkn .. :P
    


kami dibekalkan ngn air mineral ni, luak je dia ganti baru..

bgos2..gud servis.. tapi gula2 dia amat kedekot..sorang satu je.. lol
  


ari pertama kami dikumpulkn dlm bilik ni...kecil n sempit..

kami dok pun dkt meja bulat, meja mkn kot..

susah nk jln..kalo da duduk tu tros je duduk

toksah gtl2 nk bgun g tnds ke mn ke..
  


kami dok belajar dlm keadaan sejok beku..mengigil2 dlm ni..

yg terkencing2 pun ramai...aircond dia thp mksima.. 


keesokan harinya barulah kami dpt room yg sebenar..

ruang rht kt luar pintu sana tu..ats bumbung yauuu 

suasana yg best..ngn tiupan angen sepoi2 bhasa..
  


ini lah yg kami dok belajau 3-4 ari ni..asyo manyak fenen woo

almaklumla teman bukan org kewngn..hahahah

mate dulu gagal :P
  


ruang rht kt dlm..kecek je tmptnya org nya dkt 30 org.. haizz sabau ajela


        pendek cita bilik dkt hotel ni best, selesa,

dkt bwh hotel ni adalah jln masjid india.. setiap ari lps kami hbs kuliah

kami semua dok turun bwh g sopink2..lov xla kan..

diorg jela.. -konon2 baik la kan-


makanan je yg problem dkt hotel, semua mknn dkt hotel ni

bertemakan mknan india, dari brkfst, lnch, dinnr semuanya..

padan muka aku kan, da 2 tahun xmkn kedai mamak

dok sini 4 ari berturut-turut siang mlm

mkn mknan ni je..member lov yg sorang tu nk termunta2 dia..

walopun blom mkn lg..bau dia mak ai...fenen la fenen


tapi yg best tula pencuci mulot dia...

semua pencuci mulut dia biasalah, buah, puding -puding dia xble mkn-

then kek... kek dia yg paling2 best..even SR pun xbleyh lwn wooo

lembut, sedap, sgt2 sdp..sampai ada yg siap bungkos2 bwk balik hang taoo

kehkehkehkeh..


bg sesiapa yg nk bersoping dkt Jalan Masjid India ni

lama2 sket, agr xpenat, n boleh bwk mak pak adek ipo duai spupu spapat

ank2 kecik sume boleh la lepak n menginap kt STARPOINT HOTEL ni..

hrga masih dlm rege yg murah, jika nk dibandingkn keselesaan, dkt tmpt soping,

semua dkt korang bleyh jln kaki je..sogo sbela je weyh..sogo tgh sale wey.. :P


tadaaaa itu jela kang lov kalo mnules xble henti2..


hahahaha .. papai..                  
  

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang