JOM TERJAH~

Sabtu, 16 Februari 2013

HEY! WHAT UP WIT LOV?



Assalammualaikum,

sekarang ni in 2013 lov xtahu kenapa lov cpt sgt ciwek

tahu ciwek? or mengenyah bkn menggelenyau ok..

tao? ke xtao? lorh tao ke tatau?

:P


smlm, psl dek kerje je..erm nk cite pnjg bebeno

tp lov xboleh kerja org pressure2 cmtu

samada lov lwn, just do it my job in last minute when i get it at 4.30, or

do it then cryin a lot.. - tat wat im doin - yeah d last one


sambil nanges dkt mangkok tandas lov msj2 with my abg..

hahahaha da lama ok xbuat kerje2 mcm tu..

dulu time2 sekolah je nanges2 kt mangkok tndas tu..

dpt plak kwn yg thp cipan dok mengutuk mgata xbenti2..

tolongnye siket tp dok sebut 3-4 ari..sewel kot dia

hatchoii btol!


ko xde keje ko duduk jela goyang kaki ko

jgn susa bila org lain nk rajen buat keje..kaco ko ke?

-org len bz dia kesah plk-


hish maleh eh nk cite hal org kt blog ksygn ku ini..gedik suda

hari ni cuti, still in tension mood, bengang, thp nk bls dendam

but lov xmcm lov yg dulu..org nk buat..haaa buat2..buat sampai ko penat

xde bls2 dendam lagi da...lov da buang sifat2 keji itu..lol

bebudak boleh la..skunk da beso2 opsss bkn besoo

dah tua2 nk mampos da semua tp pangai cam bebudak


hei come on, lov kumpul komek tu budak2? tetttttt!

itu hobi lov, then xkaco sape2 pun..just me n my komek book je

tp diorg2 ni??? mmg menyusahkan hidop org..

kalo diorg nk bunuh org dpn mata lov pn lov xkn kaco

as long diorg xlibatkn lov


tolonglahhh ok, psl smlm, psl mulot longkang tu lov xde mood ari ni

bosan, ari ni ada temujnji ngn miss cantek  da bebulan2 lov buat tmujnji,

dah byr, tempah sume2 dah utk

spa, nk mndi2  la konon kan.. tp aku x pegi pun..

maleh eh..mndi emas skalipun xboleyh ubt ati tgh saket..

abg da mrh, gtl nk pi da byr sume xjadi g plk..

aisyooo abg.. boleh tunda tarikh maaa..lilek la tada burn punyer.. 


smlm balek bwk kete cam peleset..pwincess tdo xtao apa

xtao umi dia jd plumbe jlanan .. lol

selalu pwincess kua 6.30 lov sampai uma dlm 7.30

semlm sampai uma kol 7..hahahahaha -seb bek xmampus-

caye x? haaaaaa cayola den

lov kalo tgh gile mmg boleh buat mcm2 yg xbiasa org buat.. lol

-len kali lov jgn buat lg piker org tsyg- -psn pd diri sndiri- :P


    ari ni projek wit my pwincess nk tlg dia buat surat

hppy bday utk abuyah dia for tis 21 Feb..

from me? sshhhhh its a secret..


  

                   


5 ulasan:

Diana berkata...

Suke merempit dikala tertekan ye mama pwincess nih....hehe

Sabar..ingat pwincess and en.suami tersayang....

Biasalah tekanan tu kat mana-mana..
Cuma kita kena pandai tangani tekanan tu.... Take care eh lov =)

Lov Note berkata...

lol baru dpt tao pndai gak mrempet..

susa nk tngani kalo ari2 kite jumpe muke tu..nk maki hamun ari2 dok jumpe muka dia gak..

kalo di diamkan melebeh2 sgt..saket ati je..

sebolehnya nanges je nk bg puas ati n utk sabar agr x maki hamun dia..lol

Zainab Abdullatif berkata...

a'salam! Budak sekolah datang melawat ni ( huhu..)

apa-apa pun sabar je la kak lov.. Allah selalu bersama orang yang bersabar.. pesan ikhlas daripada saya.. n_____________n senyum dan kata pada hati tak apa.. biarkan saja

Lov Note berkata...

thanks adik zai..dak sekolah ya..

rndu ngn gelaran dak sekolah tu nti bile da bso n tua cam kak lov ni tao..hahaha

tula apa2 pun boleh sbr aajela..

eiela berkata...

salam..

hai,,tahniah menang contest kak ini. bleh email alamat kat saya tak, nak pos hadiah..

thanks.. =)

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang