JOM TERJAH~

Sabtu, 9 Februari 2013

JOMLAH JOIN CONTEST BLOG KAKINAKL.COM




Assalammualaikum semua..

hari-hari cuti ni baru ada kelapangan nk update blog..

-hapdet la sgt kan-


so ari ni lov nak join contest from blog kakinakl.com 

syaratnya senang sgt.. korang pun boleh join just clik je link 

kakinakl.com ni ok..^^


 

header yang cantek..


Firstly, lov jumpa blog kakinakl ni dah selalu..

 time lov nak cari resepi-resepi masakan

just search je nama makanan yg kita nak

mesti ada klua nama blog kakinakl ni

but time tu lov just  bukak n salin je resepi yang lov terpiker nk masak nanti..

silent readers la gamaknya kan..


Then until one day tu lov terperasan, setiap hari best friend lov kt ofs ni

akn bukak satu blog ni.. dia blogwalking yg xde blog..lol

bila lov tanya dia kata penulis blog ni bestlah, cantek pulak tu

cara penulisan dia bgos x mcm org sombong

best je baca..dia pun soh la lov bca blog ni..

  ni dia haaa blogger yg dimaksudkan..



adoyaiiii kenapa dia madam mondok pulak?

cite pasal pet ke ape? xminat la... -time tu xbca lg-

until satu masa tu, lov bukak jugaklah blog madam 


bila da bca2 tu rasa mcm WOW! mmg bestlah 

lov suka gila dengan cara penulisan dia..

bersahaja, ramah, dari tulisan boleh nmpk dia seorg yang hppy go lucky

n mmg diakui dia seorang yg cantek..


pernah la terpiker nk jadi mcm dia ..blog  lov masa tu baru2 lg

so nak jadikan dia sbagai inspirasi lah..sumber berblogging

my sifu!!!!!!! :P


so setiap ari setiap masa lov akn bukak blog madam...

then folow, patu rajen komen..dlm2 kotak komen tu

tengok ramai sgt blogger2 lain turut mengomen kt setiap entry beliau

beliau mmg seorg yg popiler ok..termasuklah kakinakl..      


madammondoq

then start dari madammondoq tula lov

explore setiap pengomen2 yang ada n lov berminat sgt

dgn blog kakinakl yang lebih bersikap family woman..


selalunya blogger2 yang lov kenal semuanya bekerja

tapi kakinakl seorang suri rumah, tapi dia tetap tersenarai

sebagai blogger hebat dgn sering muncul dlm setiap acara2 nuffnang

dan lain2


selain mencuba dan menyalin resepi2 masakan hebat kakinakl

lov juga suka membaca pengalaman kakinakl dalam semua acara yg

disertainya, selain itu sebagai seorang wanita, ibu

lov juga sangat gemar membaca entry2 kakinakl

berkenaan anak-anaknya, pelajaran mereka..

pelbagai pengalaman dan suka duka kakinakl

dalam membesarkan ank-ank..


kdg2 tu sampai menitis air mata membacanya..

hasil luahan seorang ibu itu sungguh bermakna untuk ibu yang lain juga   
 
dari blog madammondoq jugalah lov kenal semua blogger2

hbt skrang ni.. 


so start dari situlah lov tros berminat n folow blog kakinakl

masa tu lov baca kaki nakal .com      

lov ingt myb dia saja xnak letak nakal but just nakl..

lol


rupa-rupa kak ina kl tu disambungkan..kakinakl.com

sekarang da lebih maju 

semoga terus berblogging dan menjadi inspirasi

kepada semua wanita-wanita diluar sana..


jgn lupa ltk resepi yg sedap byk2 lg... ^^

    
 
 Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" Adalah Anjuran 



tat's all from me lov... sory coz pnjg bebeno..

-lov kalo disuruh mnules mmg cmni- hehehe


papai~~


 
   

2 ulasan:

kakinakl.com berkata...

as salam lov

terima kasih sudi join contest akak lagi.

Lov Note berkata...

waalaikumsalam kak, terima kaseh sudi singgah kt blog xsberapa saya ni..

haisss akak buat contest mzt lov join punyer..insya allah yg mn ada kelapangannya..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang