JOM TERJAH~

Jumaat, 2 November 2012

HOLA TO NOVEMBER MY FRIEND




Assalammualaikum,

say hello to my new ofs..my friend

pjm celik pjm celik da november kn..

tao2 esok da 60 taon je..hish! ehee




ofs ni kalau panjang umur dpt la lov pergi sana..

ini permandangan dari meeting room

lov dok ulang alik spnjg masa lov xde kt blog ni..

coz sebok pihak audit nk masuk..

so kne la kira, susun, kemas, update sgala bnda yg tidak berupdate tu..

pjbt baru sejok dia thp beku..

kalo beli aym mentah letak dlm ni sure x busuk.. xpyh guna peti es.. ^^




prasan x kt mana ni? yg dok klang tao la kot.. ekekeeke

lov dtg cni buat kje sensorang jew..

sedeyh tao.. T_T


bile da bosan lov maen larik2 dlm ofs baru yg beso pdg bola ni.. ehe

then men tgkp2 gmbr xsnono..

nk nengok?

v

v

v



pompan ni bile bsendirian cmni la upa dia.. T_T




kt cni mcm lov ckp sjok giler siap pakai bju sejok n topi2 dia skali

tp still mgigil dibuatnya.. myb coz kosong xde org lagik kot..

kedai xde, mknan xde.. so gigit baju je.. pdn muke aku..



kn da ckp gmbo2 xsnono je.. tgok la tu.. ksewelannya tserlah..

miahahahaha



ni muke busan bile tkenang kn blog yg tidak berapdet2 suda beberapa dekad

muke bengang pon ye ngn org2 yg asyk dok mgintai kt luo tu

xkenai pon seb bek da knci pntu..da la sensorang ni..hukhuk

walopun xsecantek mane, comel tu ttp ada kan? ahaks

:P





oke suda-suda.. nk g smbung wt keje balik ni..kang kalo lapo2

giget je pen pensel ke ape2 je brg opis yg ada..thehehe..

papai ~~ T_T  i miss my blog.. n blogwalking too..




Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang