JOM TERJAH~

Jumaat, 2 November 2012

MY HARI RAYA HAJI STORY




Assalammualaikum,


Hari raya haji baru-baru ni  lov x balik kampung pun

coz smngu sblm raya da balik ke kampung..

so xdpt mkn sambal tahun bibik masak..eheee


dah la xbalik kampung,

lov duk umah xmasak apa2 juadah raya pun

tada hati nk raya lah..

masak biasa2 je.. 


tgok tv n tdo, tgok tv, kemas2 uma then tdo..lol

xde aktvt yg sihat langsung..kahkahkah

mlm raya tu kami g MCD je carik makanan..


ingt semua org dah balik kampung..

jln mzt sunyi, so nk ubati ati jln2 n mkn kt lua

singgah MCD tgok2..



apehal ek jln jem ni? ada eksiden kot eh?

borak ngn abg..

then da lama2 baru prasan

lorh..jem ni coz org semua dok brato nk masuk ke drive thru MCD

sampai ke jln beso weyh..

mmg sies ingt ada eksiden..



so dlm tpkse dgn ujan lg..

kami pun brato gak la..

dekat setengah jam dok brato tu belum sampai MCD lg tu


sampai2 tros borong mknan, hbs RM50

lov tatau apa mende yg kami oder..

stiap sorang satu set mknan je.. tp hbs RM50..

erm biasala yedak kalo fast food ni rege dia..


tp da sampai2 tu naseb baek layanan sgt mesra ...

siap dia mintak maaf lagi coz lmbt ngn jem tu..ehehe

pdahal bkn slh dia pun..


haa itulah kisah ari raya lov thn ni..


ehehe c u  n papai..

 

1 ulasan:

cheeze maz berkata...

salam ziarah,

selamat hari raya Aidul Adha juga... jemput ke blog akak, mana tau berkenan nak cuba serbuk cheeze maz yg bila dicampur air panas menjadi sos yg sesedap cheeze wedge, kfc

cheezemaz.blogspot.com

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang