JOM TERJAH~

Khamis, 26 April 2012

PESTA BUKU ANTARABANGSA 2012



Semua orang da tau kn,

kain rentang, iklan, banner n mcm2 lagi la iklan pasal

 
PESTA BUKU ANTARABANGSA 2012 ni..


sebagai seorang penggile komik gempakstarz

haruslah disitu utk lov mengejar mereka2 GEMPAKSTARZ ini walopun dimana

mereka berada..hohohoho

-ayt bodek-


lov ingt nk g hari sbtu ni, jumpe disana disana disana disana.. >...<

soso sape2 yg gile mcm lov ini apa yg lov dpt kongsikn..

cekkitdaod!!!




ada juger sesi autograf, da 2x lov pegi ada kartunis tgh sain2 komek diorg..

tp nta, xberminat nk pegi berebut2 tu..

tgok2, cenyum2, intai2 je kartunis2 yg comel2 tu..hihihhi

i kan pemalu.. :P


pssst : lgpun yg brebot2 nk sain kartunis tu sume dak2 skola..dak2 remaja..




kalo lov la yg g brator agk2 tepengsan doplo kali kartunis tu.. :P



mcm tahun lps, kite diberi senarai komek, so kite cume pangkah je yg mn kite nk.. tp

lov cume tanda 1-2 je.. then bile tibe kt kaunter tu..staf2 tu tnya..


**************************************

staff g-starz : ini je ke kak?

lov : haaa ini je dek..yg lain2 dah ada.. -mmg dlm senarai tu sume lov da ada-

staff g-starz : hishh mana boleh semua da ada...akak beli ni utk sape? adek ye?

cuba akak kol adek akak tu tnye btol2..bli byk2 skali senang ada diskaun time2 ni..

lov : -dlm ati terbakau, utk adek dia kata? apa aku da tua2 ni xble bca komek ke?-

***************************************


miahahahaha..papepun thun ni nk pegi lg..korang nk kirim ke?

ke kite jumpe disana..



btw, sape2 yg nk bwk ank tu......kalo rasa nk bwk diorg nk bg diorg hav fun..

pastikan korang cume bwk kt area2 utk knk2 shaja...jgn bwk diorg merata2..

mampuih penat ank ko, kang da meroyan2 kt ctu ko jgk yg malu,

ko jgk yg pnt kan..



n search la utk pastikn pelan lantai bku2 kegemaran korang tu utk

memudahkan lg perjalanan.. mcm lov skunk ni..



TO MY GEMPAKSTARZ...BWKLAH GIFT2 YG BYK UTK PMINAT..

ARI TU LOV XDPT COZ DA HBS... SEDEYH TAO..




okela menceceh sampai dsni shja...

pnt ni, mguruskn bebudak frm slngor ni..tp ari ni dak2 slgor is d best!!!!

terimas di ats sokongan n kerjasama dari korang.. i lap biu... :P

-da lari topik-



3 ulasan:

zainab_baniaz berkata...

a'salam

Wahhhhhh!!!

dah lama tak dengar citer kak lov... kak lov apa khabar??? saya pun nak g pwtc ari sabtu ni dengan kakak2 saya... harap2 dapat autorgraf pelukis komik kouru.. saya jugak peminat komik....

lov_note berkata...

hehehe hi zai, kak lov mcm biasa la..kjp sht kjp saket.. org berpenyakit...

winduu jgk kt zai. akak xmo kaco zai coz tkot gngu study zai..thn ni kn nk exm besoooo

owh g hr sbtu ni jgk eh? hehehe..mzt dpt punyer!! all d best ye!!

Noor Wahidah Mahat berkata...

eh.. ada pesta buku yek? nak ajak danish lah..

-madammondoq-

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang