JOM TERJAH~

Rabu, 11 April 2012

LOV AMBIK DIPLOMA DI USM???


Assalamualaikum,

hye once again, jumpe di hari yg sama tp pd entry yg blainan..ehehe

erm baru je muncul stelah lama xon9 kn..tp tbe2 nk off untuk 2-3 buln ni..

agk poyo kan, tp itulah kbenarannya.


erm yeye salah satu sbb xsehat sgt2 skunk ni, then lg satu sbb of tis..

v

v

v


taraaaaaaaa...bcoz lov amek diploma kt USM  ni uh...wahahahah >:)

 


 erm, dpt sorat bso bpk ni hah...ehehehe

sorat yg lov tunggu dari awl thun lg.. ingt xdapek..tp Alhamdulillah ada rezki upanya..


v

v

v

myb bg sesetengah org bnde ni xde hape pun, bnde kecik je..tp bg lov bso ertinya..

Insyaallah niat pd asalnya memohon ni utk bjaya, menaikkn lg taraf 

pddikan diri dlm urusn kerja supaya dpt mmbntu suami n fmly myb 

pd 1 ari nnti..Insyaallah smoga bjaya lah hendaknya..




bkn Diploma pun, Sijil je lah..hahahaha

yey!!! surat tawaran, dpt dgn buku nota skali..

mule2 dpt iklan tu dari paper da nk dibuang, tp ambil belek2..

dah mmg rezeki agknya, cuba mnta kbenaran dari abg

yela dgn byrn RM3++ tu bkn sket, tp byk tu woo -bg lov la kan-



v

v

v


 

DRAMA SEBABAK :p


abg  : lov nk blaja ni utk ape? utk bnggakan diri? 

or nk tunjuk kt someone?  


lov  : utk diri lov, utk abg, utk adek (pwincess) n abg sndiri tahu

lov mmg tringin sgt nk blaja lg..dari kite mule knl 10 thn dlu.. LOL


abg bls : nta lah, abg xsuka..

lov mcm nk blaja ni utk tnjuk kt org laen lov pn ble jadi mcm dia, utk apa?

yg sudah tu sudah la...


lov : ???? kenapa abg asyk kaitkn stiap apa yg lov buat dgn bnda yg da lps?

lov nk bina somethin utk masa dpn lov, iaitu msa dpn kite sekeluarga..

itupun kalo bnda tu bguna..kalo xde lov xnyesal..skurang2nya lov dah prnh blaja semua tu..

lov da ada pengalaman.. kalo dgn blaja ni lov boleh bjaya, or naek lg ke hape ke..

itu rezeki .. siapa yg xnk kan? lov xprnh nk cuba btanding2 dgn sesiapa..

sikit pun xterlintas kt kepala otak ni..

coz dari dlu smpai skrg xde sape yg prnh suka dgn apa yg lov buat..

tape la lov phm, xpe2 xya la blaja..kalo abg xsuka xberkat plk nnti..

lov tnya je skadar nk minta kbenaran...

-so blah buat2 sedeyh gitu- :P



abg : abg xkesah lov nk blaja, abg tahu lov ni rajen, pandai sgt sampai 

kerja2 projek org pun lov yg tolong buatkn.., , skrg dah ada jln dpn mata..tp kenapa kt sana?

dlm byk2 'U' kenapa dkt sana? tu yg abg pelik tu.. bkn mcm lov saje je ke?


lov : ????? lorh..kok itu je iklan yg lov jumpe dlm paper

yg ani nk buang tu, kalo ada laen2 lov xtau plak...slh ke?


abg : -tergelak- yela isteri ku...esok abg teman g pjbt pos kite uruskan semua..

lov : -tergelak- yeyyyy Alhamdulillah tq abg..




DRAMA TAMAT ~~ V_V



v


v


v







lov pelik je ngn abg ni, mcm lov mntk izin blaja ni lov kne g blaja kt sana je lagaknya..

3bln aje yang oi.. tu pun ado jo teman kek dopan mato ni hah...

xpoie mano ... hehehehe

syukur sgt2 dpt blajau balik.. -kurang di hajau- so nk blajau .. kehkehkeh

sape2 yg dah terer tu mntk tolong tunjuk hajau...aisyha..macam panton maa




so lov pon xmo memain, nota da dpt tgok2 mak aish.. payah bebonau ni..berpinau mato..

lov nk rehat dari dok maen, dok nari2 jari ni naep blog yo lov stop tok dok blajau..

so myb until tis jun or julai baru lov bleh beronok2 semula...

coz katanya kalo gagal xdapek la den sijel tu...-sijel pong sijel la-

esok2 mak hambek laei yg laen2 pulok yoo..

 Insyaallah tiap2 ari mak simpan doplo sen esok2 dapek laei RM3++ ble buat blajau..



Amin... doakan ye... muah muah... -tetibe gatai nk kiss-


terlalu gembire.. syukur..




2 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

adoii.. sakit mata i nak baca wording yg comel tu.. btw.. congrates!! study rerajin yek? hehe..

-madammondoq-

Jai Montana berkata...

selamat belajar...rajin2 la noo.. ;-)

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang