JOM TERJAH~

Selasa, 16 Ogos 2011

TENSION NGN PWINCESS!! WHY???









Setiap minggu ada je baju sekolah, tudung sekolah, alatulis? jgn ckp lah setiap hari hilang..


lov dah xsanggup lagi nk kene beli satu2 semua benda2 tu..


lov terpaksa beli pakaian pwincess utk seminggu sekali..


baru senang, kalau hilang pun masih ada back up..


sekolah kebangsaan 5 pasang, sekolah agama 5 pasang..


saket ati tu mmg saket nak beli baju sekolah tu bukan 2-3 ingget..


kite ni bknnnya ank hartawan dermawan karyawan.. :P


sabo ajelah kan..


lps satu cerita terbit satu cerita laen plak..


kejadahnya nk menggosok baju byk2 tu ? 10 helai tudung, 10 helai baju, 10 helai kain,


lov xtau kalo orang laen pun trok cmni jgk..myb sape2 yg ada maid tu xkesah sgt la kn..


aduiiiii seksa sgt rasanya dgn iron rosak nya lagi..


sekse2..


sampai lov bleh tnye pwincess " bile adek nk bso ni? ble gosok bju sndiri".


huhuhuh


-kenkadang abg yg tolong gosokkn..oh mmg bahagia..tenkiu abg.. mngu ni ada can x abg yg tlg gosokkn?-


>:P

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang