JOM TERJAH~

Selasa, 16 Ogos 2011

EMPIRE HOTEL







Seronok sgt dapat ikut abg g berbuka pose kt otel.. :P


-mcm xpena g je kn- lol


mjls berbuka ni diadakan oleh ofs dkt hotel ni..


setiap tahun mcm tu tmpt n wktu yg berlainan..


n tiap2 tahun tu jugak la abg mls nk g..







tp tahun ni abg tpkse gak pergi.. -rele pkse la ni-


so asal ble bwk fmly dia pn hppy la.. lov? urmm lg hppy.. sonok woo



hotel ni punya la lawa gile, ada klas gitu..


yela lov ni xpena masuk lg otel2 kt subang ni.. takat subang parade tu prnh la..


lol


otel ni ckup semuanya ada.. sbelahnya pasaraya besar kire2 berkembo kot ngn psrya tu


coz nk masuk ke otel tu pun kami melalui pasaraya tu jgk..


-idok le teman tahukan..my 1st time maa kt subang ni-


walopun lov dok klang.. :P




kwn2 ofs abg dah pun sampai.. diorg mmg happening..

semua pangkat2 beso,


arkitek, pelukis pelan, n mcm2 lg la pgkt beso2 ni..


segan tu mmg la segan..


tp diorg ni happening sampai lov pn xtrasa malu2 alah kt ctu.. hihihi



tgok tndasnye..gile cantek.. rasanya boleh la nk dok dlm ni 2-3 jam pun

bersih gile, wangi je..bersih bersih bersih..



kt pintu masuk "shout lounge' tmpt mkn kami


mmg ramai gile.. kt cni semua ble borak gegile mcm kt kedai mamak tu..


hahahaha.. haa nk ketawa bso pun xde sape mrh..


mmg sronok sgt..


makanan? makanan?


BEST! BEST!



Sempat g bergambar ngn piano kt pintu masuk tu..


wooo jgn la pelik keii coz dlm ni mmg gelap..


ala2 kelab mlm gitu..


lampunyer liplap liplap


kjp biru, kjp merah, kjp puteh.. haa brubah2 la muke ngn chaya lmpu tu..


nkl mkn gelojoh mana pun org xkesah..coz org xnk nmpk ko..bhahahah


-ceyhh2 jgn buat pekara tersebut key...-


lg2 pic pwincess ngn perabut2 kt shout lounge ni..klasss


kaunternyer pun ckup meriah kan..


ohhh mmg byk sgt perabut yg pelik2 kt cni...semua buat lov rasa teruje je..


apatah lg si pwincess ni.. sronok dia mlm tu


tgok la tu, asyk bergmbo je keje nyer..

gmbo mak nyer xpyh la ye... i kan pemalu.. -gatai-


wuuuu tgok kusi ni tringat kt redmummy..so merah...

redmummy mzt ske tgok kusi ni en..hihihi jgn maraa haa


errrrr oke2.. another kusi utk pwincess pose..



hahahaha patung ni mmg funny oke.. kaler dia merah nyale..


pwincess konon2 nk buat gaya patung tu la konon.. hahahahaha



patung ni kt pintu blkg ruang mlkn shout lounge ni..


mcm tunduk tnda hormat kpd tetamu yg hadir... :P




kusi bentuk daun ni..alahai comeinyer la..




oke tat's me n abg..pwincess yg tgkp gmbr..


tp coz suasana gelap n lov pun gelap gaks.. ahahaha


xbape nk nmpk la oke..


masa ni da ngntok sgt..diorg2 yg laen maseh ble mkn lg..


uiiii kyng gile sume natang masuk prot ni..


-yg halal je la eh-




ohh bpk wit ank daranya.. tgok makanan tu tinggal kulit udang je..


ingt tu je ke?? byk lg kt dpn kami ni tp dah tinggal


sisa2 je la eh.. hihihih






upss..ni slh satu patung yg agk mengejutkn kami mule2 dtg..


da lam gelap tinbe2 kt hujung tu ada satu objek puteh..


hahahaha :P





haaa tgok2 kan gelap tu?


jgn slhkn kamera tau, tau la kamera tu murah jerk..


tp ada kwn abg yg bwk kamera canggeh tau..


dia pn xtgkp gmbr..coz dia kata golap sgt then tkot gngu org laen..


huhuhuhu





apahal abg menggedik je ni? mezti da kyng en?


nk kasik turun sume udang2 yg abg da telan td.. bhahahaha


tb bso dpn mater kami, pwincess sebok nk tgkp pic tv ni..


naseb baek dia xjeret nk tb slim ni ..bhahaha masak2..



org laki, layan bola la dia... -sabo2-


eh cmne ble ada bola lak mlm tu ye? haiz!!!


nsb baek skjp je.. hikk




owh itula big boss abg lov, dia yg blanje kami semua mlm ni..tengkiu boss..


esok2 blnje lg..hahahaha


mlm tu bos blnje 15 org staff dia tmasuk fmly2 la..


satu kepala 75 inget..myb sume dlm sribu lebeh ..


hihihih


mknan mmg sodap boss.. -tetibe jd bos aku lak- :P


sblm bla wife boss siap ajk kami semua ke rumah terbuka hri rya nnti..


kata abg lov banglo bos dia mcm umah dlm full house tu..


ayoyo... bile kite nk g open house dia ni? LOL







Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang