JOM TERJAH~

Selasa, 9 Ogos 2011

SUARA JAM 4 PAGI ?











mcm kebiasaanya lov bangun jam 4.30 atau 5 untuk prepare juadah sahur


tp coz mlm sebelum tu lov trasa tidak sht selepas berbuka


lov tros tdo tnpa solat isyk


so d next early morning jam 3 pagi lov da bngon utk solat isyk/sunat n bagai2..


semua selesai jam 4 pg..


tros lov ke dapor utk pns2kn laok mlm tadi..


tiba2 lov dgr mcm suara orang, perempuan..


lov slow kn bukaan paip air then tros tutup


suara tadi makin lama makin kuat..


arghhhhhhh..


tolonggggggg.. tolongggggggg..


arghhhhhhhhhhhhhhhh
suara tu mcm pompan tu kne seret/tarik masuk tros dlm hutan blkg tu..tp hishh hrp2 bknla kn..



tros lov pegang dada, -dada ye bkn buah dada- trasa saket kt jantung. lov terkejut sgt2.


bygkn la pg2 buta cmtu dgr suara sayup2 cmtu ..


dgr suara tu jelas sgt. macam dekat je tnpa piker apa2


tros lov lari keluar - bukak je pntu pg2 buta tu-


lari2 keluar tgok keadaan sekeliling..


mmg dlm pale otak piker myb pompan yg menjeret tu berada dkt2 je ngn kawasan rumah lov


tp senyap sunyi.. xde apa2 pun.


lov masuk dlm n kunci pntu then tros kedapo..


time tu jiran sebelah rumah dah pun bagun,


tersenyum sorang2 coz ingt diri sndiri da berangan..


or maseh bermimpi coz bgon awl sgt..


tp xlama lps tu terdengar lagi..


lov berhenti lg buat sebarang kerja coz nk dgr bende tu btol2..


then terdgr jiran sbelah kejut suami dia


"bang bang bangun bang.."


"bang saya dgr suara orang menjerit la"


-dialog jiran-


tros lov pun berlari ke bilik kejutkn abg pula..


abg bangun2 dia kata myb bkn suara orang tu..biar je la..


bkn bln pose semua setan2 dah dihambat ke?


xkn la bkn manusia plk?


nk ckp lov ni ada mslh mental then xkn jira sebelah pn sama kot?


aish.. pg2 lg da tensen..

2 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

so apa kes? sore sapa sebenarnya tu?

lov_note berkata...

:( xtahu..nk bgon pg pn seram2 je rsanya skunk..huhu

-kalo skali lg tdgr mahunyer pgsan ni- .. lol

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang