JOM TERJAH~

Ahad, 17 Mac 2013

BUAH K.L MURAH-MURAH




Assalammualaikum,

hai lama da tak update blog ni kan..

skrg lov bz ngn keje luar..bkn penteng bebeno pun

tp udah namanya kerja so SYMP la kan.. :P


masa balik dari satu kursus di Kuala Lumpur 2-3 week lps

kwn2 dok ajk drivr g psr apa ntah nama dia 

lokasi kt tgh2 bndar kuala lumpur tu..


jual bju buah n mcm2 lg.. sdiakan doetnyer aje.. ehehe

lov ni mls nk beli2 brg ni..xreti satu..lps tu kalo nk beli brg lov ni 

jns ske tgok bnde2 remeh temeh ni..xdela crewet bebeno

tp boleh la.. :P


so tkot kwn2 lama mnunggu, lov g sna smata2 bli anggo je..

ye, buah anggo.. :P

alang2 da singgah, then tgok plak kwn2 dok berebot2 mbeli buah

yg dikatakannya kat Kuala Lumpur ni buah2 nya semua murah2..

murah dari klang kot.. 



tiap2 bln or 2weeks skali mmg lov akn bli anggo ni utk pwincess

suke beno dia mkn dgn bpknye..lov belikan la skali..

beli dua, satu anggo hijo, satu lg anggo itam..




yg itam ni jns xde bijik, hrga dia pn lbeh murah dr ijo..

manes nyer?? jgn ckp la...tlalu manis....mmg sedap..

rugi beli sket..yg ijo tu sdp gak but ada msm2 ..so xlaku.. ehehe


tp mmg puas hati beli anggo kt kl ni.. murah, byk, manes..



len kali kalo g lg.. mzt nk singgah..yepyep..



              

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang