JOM TERJAH~

Selasa, 9 Oktober 2012

LAWATAN SAMBIL BELAJAR - GARDENIA & BERYLS



Assalammualaikum,

baru buleyh online, setelah beberapa dekad tenet rosak


baek tenet kt umah or ofs sama je pangainyer..

kali ni lov nk cita pasal lawatan sambil belajar

lov dan kwn2 ofs ke 

Kilang Coklat Beryl's  di Seri Kembangan

&

Kilang Roti Gardenia di Sri Muda Shah Alam



Lawatan ni hasil usaha n idea lov  wit geng bas skola

da betahun2 rancang benda ni utk kwn2 ofs jgk

then alhamdulillah tahun ni bjaya jgk tlaksana

then kwn2 pun gile hppy dpt jenjalan


oye, itulah bgosnyer kalo buat lawatan sambil blaja ni

sesekali keluar dari kepompong dan nikmati

kindahan kt luar sana yg byk n mcm2 rgam

:)


Oke lov da mrepek, back to our story..

pg2 tu kami semua 1 bas n 1 kereta btolak dari ofs

seramai 30 org peserta kesemunya

mnuju ke Beryl's di Seri Kembangan 

kiteorg ada maps kesana tp sesat2 gile kami ni..




 
dlm 1 bas tu lov rasa dkt 5-6 org jgk la yg col Beryl's ni

utk tnye alamat..

coz beryl's ni tmpt dia agk tersorok gitu..


sampai2 sna kami mcm xdisambut gitu

myb diorg pn bz kot.. kot la..

org2 or what can i say pgawai yg jd jurupndu kami tu

tidak mesra sgt2..senyum xde


ckp pn laju gile, mcm tpkse je trima kami kan..

lps tu siap sindir2 kami mcm apa je kami ni...saket ati woo

tp apa pn beryl's mmg ada coklat yg best n sedap..

walopn hrganyer agk mhl but ada jgk yg murah..


kalo tnye dkt lov nk dtg lg x kt beryl's ni???

jwpn lov = NO!! TQ!


then slps hbs lunch n solat semua di S.Alm

kami btolak ke Gardenia d shah alm

lov prnh kerja kilang so mmg lov phm sgt kilang ni

dia tertib dgn undang2 diorg la..



walpn mcm knk2 tabika kami rasa sgt2 diundang

mesra, selesa dan rasa dihargai..

kami sgt seronok sgt berada di Gardenia..

susah woo nk buat temujanji dgn Gardenia ni

coz mmg beribu2 permohonan utk kesana


so kalo korang nk g dantara 2 tmpt ni

kalo nk tahu lebih lanjut boleh je tnye kt lov

nk nombor or alamat pn lov boleh bagi..

Gardenia? kami dpt satu beg yg penuh berisi pelbagai roti

keluaran gardenia tau..SGT BEST!!


nk dtg lg tak ke Gardenia? MESTI!!!!

dan patut diteruskn sbagai acara WAJIB TAHUNAN..lol

-kalo bos nmpk mati lov- :P


picture? sory both place ni  TIDAK DIBENARKAN

ambk gmbr oke.. kami pn boleh je nk curik2 ambik

tp kami hormat undang2 n prosedur mereka ni 

sbagai salah satu pengeluar indstri trbesar 


tat's all.. papai..

6 ulasan:

baiti saidi berkata...

Slm ..bleh tak saya nk mintak no contact kilang roti gardenia tu?nk bwk rombongan skolah ke sana dlm bln 9..
Tq

baiti saidi berkata...

Slm ..bleh tak saya nk mintak no contact kilang roti gardenia tu?nk bwk rombongan skolah ke sana dlm bln 9..
Tq

Lov Note berkata...

baiti saidi tq for singgah cni, alamat gardenia ut surat menyurat yg lov buat ari tu

Kilang Roti Gardenia
Lot 3, Jalan Pelabur 23/1,
40300 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

ni no. faks ke tel lov xbrapa pasti plk coz da lama..try la ye..

03-5542 3213

hppy kalo info ni bole mmbntu..

tq

ieqa_shafieqa berkata...

assalam..boleh tak saya nak minta no telefon kilang coklat baeryl's tu..sy dah cari tapi tidak jumpa..boleh bantu saya taK??? sy nak buat lawatan kat kilang tu..

Lov Note berkata...

ieqa_shafieqa...bole taip beryls je nanti klua laman web dia.. xpe..lov bg ye..

Beryl's Chocolate Wonderland

No. 2, Jalan Raya 7/1, Kawasan Perindustrian Seri Kembangan
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Tel : 603-89436136
Fax : 603-89436021

Operation Hours : Monday - Friday from 8.30am to 5.30pm, Saturday until 3pm

Email : tour@berylschocolate.com

Website : www.berylschocolate.com.my


try call n mohon k..mmg best..coklatnya pn sedap n berbaloi..

norhuda ain ahnaf ahnor berkata...

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Sunway, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

‪#‎abahomestay‬
‪#‎homestayfreeunifi‬
‪#‎homestaydishahalam‬
‪#‎homestaydiklang‬
‪#‎homestaydiusj‬

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang