JOM TERJAH~

Ahad, 30 September 2012

GA BUAT LOV-NOTE FOLLOWER



(scroll ke bawah utk entry terbaru, ini adalah sticky post)


Assalammualaikum

lov nak buat GA (Gift Away) 

dlu2 lov tatau apa tu GA, kt blog kwn2 selalu sebot mende tu

pertama kalinya lov buat 1st contest kt blog ni 

walopun xramai yg join, coz lov xpromote kt mn2 pn..



tp alhamdulillah ada juga kwn2 yg sudi sokong menyokong contest tu..

yg menang da pn dpt hadiahnya.. hadiah xsberapa pn

thanks coz sudi join~~

Saje nk merasa "ade ke org bca blog aku ni?"

"ade ke orang nk join kalo aku buat ni"

"mcmna caranye?" 



haaa bila da buat baru tahu sndiri

so skunk semua yg senang2 je lov kasik

lov buat GA ni khas untuk LOVTEAM (Follower)

blog lov ni la.. so bg folower2 tu kalo nk GA ni amek ketas salen..



huhu


^^^^^^^^^


jwp soklan mudah ni :

1) siapa nama sebenar pemilik lov-note
(4 huruf)

2) berapakah kesemua komik2 lov-note
(2??)

3) Bila 1st time lov masak raya?
(bulan + tahun)

4) Bila 1st time lov naek kpl terbang & kemana?
(bulan + lokasi)

5) Bila dan kenapa lov dpt RM500 pcuma?
(bulan + sebab)


ooooo senang je kan? semua ada dlm entry lov
 
sbagai follower mzt kwn2 tau kan?

prnh tbaca ke, best ke, mmg hafal ke

 -kata2 mntk penampo-

jgn mrh haaa 



xpyh nk buat2 entry menyemak kt blog kwn2..

just tinggalkan jwpn kt ruangan komen di entry ni oke..

then tinggalkan sekali address blog korang..



nti lov nk cek btol ke kowang ni follower lov-note..

tinggalkn add blog yg korang guna utk folo tau..

kang bg add blog lain langsung lov xdpt nk cek.. 

kehkehkeh..

 ***************************************************


hadiahnyer? jengjengjeng~~


korang boleh pilih set yg mana korang nk oke

i mean 3 pmenang tu la oke.. huhuhu

 
v

v

1) 1 set komik koleksi lov-note (kcuali hot gimmick)
+ RM10.00 wang tunai @ topup


2) 1 helai kain pasang (korang bleyh buat baju kurung) 
 + RM10.00 wang tunai @ topup


3) 1 hadiah comel misteri -da nama pn misteri xbleyh la ckp apa dia-
+ RM10.00 wang tunai @ topup

 v

v

v

So pemenang ada 3 orang yg akn dipilih berdasarkan 

jwpn yg paling tepat, berdekatan,

 cpt n lambat mjawab

set hadiah, siapa cepat dia dpt pilih mn yg dia nk...

yg lmbt tu trime ape yg ade ye..



GA ini bermula dari Jumaat 31 Ogos 2012

sehingga 28 September 2012

(1 month) agk2 la lamanye..

xknla korang nk dok satu ari suntuk cari jwpn kan? 

psl tu lov bg 1 month

:P



sory entry ini tidak bergambar...

coz tuan tanah mmg xnk letak gmbr.. :P

jom join..kalo ada yg nk join bg hadiah bisik2 la ye... huhu

ok tat's all..



syg all of my followers coz diorg dgn ati yg rele

mempolow blog lov ni tnpa sbarang pksaan 

so lov dgn ati yg rele juge ingin mghadiahkn scebis tnda

kaseh n syg lov pd kwn2 folower semua..

join tao



papai




9 ulasan:

lov-note berkata...

follower yg nk join GA ni just jwb 5 soklan mudah yg jwpn tntulah tdpt kt blog ni jgk..

sgt2 senang oke..n hadiah yg best!!!

jom join!!!

just tinggalkn je jwpn kt entry ni buat cmni :

1) ......


2) ......

dan seterusnya.. oke?


huhu ^^

zainab_baniaz berkata...

a'salam..
ni jawapan yg saya cari kat blog kak lov tapi tak tau la betul ke tidak..

1)Nama kak lov (LINA)
2)komik ada 220
3)September 2010
4)Jun 2012 ke Kios
5)ogos 2012.. sebab Kak lov meang tempat pertama dalam pertandingan contest yang di ajurkan oleh ARMADA HOTEL..


http://zainab-abdullatif.blogspot.com/

zainab_baniaz berkata...

'menang

lov-note berkata...

oke adek zai thnks coz sudi join, kite tnggu shingga hbs tempoh GA ni ye..

kalo2 ada follower yg nk join lg..nti baru kite pilih siapa pemenang..

thnks again

lov-note berkata...

zai pilih hadiah yg mana eh? no.1, 2, 3?

zainab_baniaz berkata...

a'salam
saya pilih nombor...3

lov-note berkata...

GA buat folloer Lov-note ni dah tamat n ditutup oke..

thnks pd adek zai yg sudi join..n mjadi satu2 nya pserta n pemenang contest ni.. ehehe


adek zai tolong emailkn kak lov

alamat utk akak hnto adiah

zai pilih adiah misteri with rm10.00 cash or topup kan?

nama & no tel skali ye.. trima kaseh...


email kak lov : lov_note@yahoo.com

zainab_baniaz berkata...

a'salam...
okey nanti saya hantar email kat kak lov...

kakinakl.com berkata...

salam ziarah lov..

pengomen Dutch Lady telah di umumkan

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang