JOM TERJAH~

Selasa, 29 Mac 2011

MARAH SANGAT NI!!!


Tadi tengah sibuk-sibuk tu, curi2 masa kejap untuk baca paper

selak punya selak tpandang plak cerita pasal pelajar tahun 5

yang takut nak pergi ke sekolah kerana telah di pukul oleh guru LELAKI!

budak tu baru berusia 11 tahun tau.. maybe lah orang akan cakap dah besarrr

tapi kalau anak ko, walaupun dah 20 tahun ko

tetap akan rasa dia belum kenal apa-apa lagi, budak lagi rite?

inikan pula dia baru berusia 11 tahun, perempuan plak tu..

dah la kena ketuk di kepala beberapa kali..

sampai dia kata nak pitam..

tak cukup dengan tu dia tarik pulak telinga girl tu sampai nk terjatuh budak tu..

bodoh ke hapa cikgu tu? kalau nak mengajar pun ckuplah sekali je

ko pukul, ini nak tambah macam2 plak lagi..

lepas tu pukul bukan dengan rotan..ini dgn tangan sndiri..

boleh jugak kalo nak babitkan cikgu tu nak ambik kesempatan macam ni..

KURANG AJA PUNYA CIKGU..

MASALAH SENDIRI JGN BWA KESEKOLAH!!

JGN NK SEDAP2 LETAK TGN PADA ANAK ORANG LAEN...!!

BODOH!!

-haa ambek ayt power dari lov, mrh sgt ni-

mmg patut di report ke polis.. dan ckgu tu mmg patut dikenakan tindakan tegas!!

eeeee nyampah betul haku.,!!


seb baek la pwincess xde guru2 yg mcm ni tau

kalo tak mmg tiap2 hari kementerian pendidikan terima laporan psl guru2 dari lov..

lol

jd la guru yg disayangi..bkn hanya dari murid2 malahan ibu bapa pelajar juga..

kerana sikap yg baik dan tegas mampu membantu ibu bapa membimbing ank2..



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang