JOM TERJAH~

Ahad, 20 Mac 2011

KAWAIIIIIIII FROM COMIC BOOK



stickers comel ni lov syg sgt nk guna.. n xtau ktne nk lekatkn diorg2 ni -ceyh mcm idop plk-

stahu lov kalo nk dpt 1 sticker ni kne bli 4 buah bku skali gus bru bleh dpt.. ermm ssh gak ek?

xde ke cara laen nk dptkn sticker2 comel cmni eh gmpk strz??

kn best kalo ada sticker book utk sticker2 ni..comelllll sgt!!!


i lov tis one!!!!

many2 stickers

pop gang sticker

pandaman!!! yezzzzaa! -sticker too-

gmpk strz icon stickers -kawaiiii!-

shabu-shabu!!! stickers

lwk kampus stickers.. also xdigunakn lg.. eheh.

Note book yg x diguna2 kn lg.. -cyggg cgt2-

kipas kecil yg comei - kps ni ada byk tp bile kwn dtg uma depa amek 1 n last skali tinggal 1 ni je- :(




1 ulasan:

lov_note berkata...

eh rsa2 nyer lov ada kasik tau kpd sape2 yg nak tau psl komek apa2 je yg lov perna kuakn kt blog lov ni silalh tnye or bgtau apa2 je yg korang tau or korang nk tau..

tp xdew pung.. :(

myb kengkawan lov ni bkn peminat2 komik cam lov kot..ehehe..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang