JOM TERJAH~

Selasa, 21 Oktober 2014

AUDIT STOR DATANG LAGI...*MCM TORA DTG LAGI JE*




Assalammualaikum,

hari ni stor lov baru je settle di odit oleh pegawai2 yg

dijemput khas dr negeri / unit lain..



fuhhhh legaaa..baru rasa boleh benapas..hahaha

selagi xlepas tu mcm nyawa tersekat je...haha klako kan..

sape2 yg pernah jga stor or yg slalu bdepan ngn juru odit mzt tahu

mcmn perasaannya kan..



Alhamdulillah dr pengamatan n pemeriksaan katanya 

stor lov ok, n bgos... *yeyy jeret dlm ati*

tp adalah sdikit mslh td, ngn dokumen2 yg ntah hape2

boleh bcampo2 n porak peranda kejap


masa cek sblm odit ni rasa sume da lengkap..

tbe2 td ada yg tlepas pndg pulak...aduu

gelabah skjp..peluh mcurah2 mcm ujan oke..

org kalo da glabah cmtu la..naseb xpengsan..haha


kalo mn yg tahu tu tahu la, yg xtahu tu bio lov jelaskan

skrg stor2 ni sudah mgunakan sistem..

sebenarnya guna sistem lg senang gile la kan..

tp disebabkan ada brgn yg bdftr n x bdftr lg itu

yg buat dokumen porak peranda...



kne la pndai susun ayt, kalo da buat slh tu

minta maaf je la, n alhamdulillah juru odit pun fhm 

katanya odit "lina pn ada time blank dia jgk kan lina?".. hahaha sabo jela..

tp rasanya ari2 blank...wahahaha

jnji keje boleh buat kn...



seminggu dr skrg pula akn ada lg odit yg beso punyer..

d real one, so mmg kne prepare lg hbt dari yg ni...

hrp2 lov dpt la harumkan nama pjbt lov..

dgn rekod stor yg baik...


haizz bkn senang stor nk dpt tbaek ni...

mcm2 mslh ada bile ckp psl stor..

penyusunan, selenggara brg, dokumen,

agihan, rekod dan mcm2 lg...

sume tu kne diambil kira satu persatu



lov ada gmbo tp tkot pulak nk tepek kt cni...

kot2 la kalo mjadi satu kesalahn pulak nti..

seram pulak...


tp kalo ada sape2 yg kje kt unit stor2 

yg ada benda or soklan2 nk tnye kt lov....tnye la..

mn yg lov tahu, lov akn kongsikan bsama..



mn yg nk tegur ke atau bg pendangan pun boleh jgk...

lov terima....




ok la.. papai..lov rasa mcm nk demam ni

td balik dlm ujn lebat...da seram sejuk je bdn ni..

esok coti deepavali...so bole brehat...haaaa lega...

sronoknyer esok coti...



thehehe papai..


Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang