JOM TERJAH~

Jumaat, 4 Februari 2011

KOMIK CARI KERJA / MASIH CARI KERJA



Erm...ni juga koleksi komik lov,


crita dia lebih dewasa sket.. namun watak2 nya still diletakkn agk comel2 gitu..


Crita dia biasa-biasa la..


ada 2 buah


im lovin it.. :P



6 ulasan:

saya awak berkata...

xnak jual ker komik masih cari kerja tu......saya ada beli komik cari kerja, tapi saya nak tahu sangat sambungan dier.....kalau nak jual....pleeeezzz contact saya di 017-9583987

saya awak berkata...

xnak jual ker komik masih cari kerja tu......saya ada beli komik cari kerja, tapi saya nak tahu sangat sambungan dier.....kalau nak jual....pleeeezzz contact saya di 017-9583987

Lov Note berkata...

maaf ye buat masa skrg ni lov xjual lg komik2 koleksi lov ..

lgpun kalo lov jual 1 je mcm xbest jgk..ksian psangannya..

erm cuba contact gempastarz di blog or web dia n tnyakn ttg komik ni..pasti ada lg..n boleh di beli scara pos.. ^^

saya awak berkata...

ala.....dah tanay, dier kater dah tak diterbitkan lagi dah.... dah merata2 cari komik tu, tak jumpe....mph on9 pun dah out of stock.....masa beli tu tak perasan ada sambungan.....sedey arrrr....tak pun, kalau habis2 fkr nak jual, saya beli jugak la dua2 even saya dah ada cari kerja tu.... timbang2 la dulu untuk saya yer.....sian kat saya....

Lov Note berkata...

urm btol2 nk sgt ke nih? ksian pulak..

tp lov xnk la jual komik2 lov tu..blm tibe msanya kot..

but hey nti lov boleh tlg try cari dkt kedai2 bku tmpt lov slalu beli, kalo ada lg lov blikn utk awk..nk x?

awk dok mn ye? jao x? area selangor ke jao lg? boleh pos..

saya awak berkata...

memang sangat kesian sayer ni kan???? saya memang giler komik, tapi masa saya beli komik tu, saya rushing untuk habiskan baucar buku, so tak perasan yang saya beli komik yang ada sambungan....so, tak leh nak control courius giler rasa untuk tahu citer selanjutnya....tu yang saya berusaha sangat2 nak cari komik tu, saya dah cari kat mph on9, gempak starz on9....kedai buku sini, sumer tak de....saya dok jauh....kat bera pahang.....tapi kalau luv nak tolong saya sangat berbesar hati sebab kat sini memang tak de kedai buku yang besar macam kat kl/selangor.....heheheh....

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang