JOM TERJAH~

Khamis, 14 Oktober 2010

KO GILE??? BUANG TEBIAT? HAHAHAHAHA!!!

Mula2 bile dpt je buletin bulanan tdika pwincess terbeliak biji mata lov, lov punyerlah tersenyum lebar..puas rasa dihati gembira dan bsyukur sgt2 coz pd 30hb ni pwincess akn mghadiri mjls konvo dia yg ptama.. hahaha
tu riak n prasaan lov ktika mula2 bca pd pmulaan surat tu. then bile lov bca smpai tgh2 tu lov pn TERBELIAK BIJIK MATA!!! lalu lov bca semula dr ats hingga ke bwh ..lov TERBELIAK LGI!!
LOLOLOLOLOOLOLLOLOL
mmg best bile tau phk tdika akn mengadakan mjls ini di hotel, then mmg bengang bile tau pwincess da ble nyanyi lagu cina n india..
bkn mrh pe..pwincess asyk la ulang2 lagu tu kt rumah..bile lov tego or mrh dia mzt dia nyanyi lagu2 tu..sampai lov bengang..
abg lov kata, "bialah nti dia nk buat persembahan time mjls konvo tu..awk jgn mrh2 dia..."
ahhh xpedulik..nk mrh jgk.. "adek!!! ko ble x benti nyanyi lagu tu??? bingit pale otak mi.." LOL -ikut prasaan-
tp yg paling buat lov xtntu arh until now is.....MJLS KONVO TU...PUNYA TEMA IS....HITAM / MERAH = ARABIAN NIGHT!!!!!!!
semua ibu bapa diminta utk mengenakan pakaian arabian night!!! kalo ank2 tu lov usahakan jgk la sampai aku dpt..tp ni aku n bpk nya???
ko gile????? buang tebiat?? <<>
mjls tu pd hjg bln ni..tp sampai skunk lov tatau nk pakai pe... da la lov skunk da mula blaja pakai jubah bila stat klua rumah... ni nk soh aku pakai pakaian arab2 yg lov rasa arabian night ut mzt seksa2.. :P
oooooo tolong la.. kt mn la lov nk carik pakaian cmtu?
dlm pale otak lov, lov nk pakai jubah hitam yg ada corak2 merah then tudung cm biasa je..abg biasa la mzt kemeja..
oooo tidak....siap pwincess pesan lgik "mi n byh jgn lupe pakai cantek2 tau msa mjls adk tu...tcher da bgtau mi kn pakai pe??'
ooooo tidakkkkkkkk penen pale otak aku,,
cume skunk ni lov ingt lov ttp ngn pendirian lov ngn jubah hitam merah tu...patu lov nk tmbh je.. iaitu penutup mulut tu -pnutup muka or ape nta org panggil..tu..purdah ke??- lov tatau..!!!! :(
patu nk pakai inai corak2 tu...tp abg tatau nk pakai kn ape yg de kne mengena ngn arab ni...xkn la songkok arab kot??? ohh tidak!!
abg lov tu da la xske ikut2 tema cmni...tkot dia plak yg mls nk pegi nnti..pecah pale otak nk piker mende ni..
KWN2 TOLONG LA LOV....BGLA IDEA2 KALO ADA...LOV TAMO YG SEXY2 K!!! uwaaaaaaaaa tolongla bg idea kt lov... tolong....

3 ulasan:

indahhouse berkata...

salam kak love,
alahai.. dugaan tu. hihi.. cuba kak tanya kat teacher dia kot2 bole pakaian lain. oh, ya, saya teringat surathabar kelmarin gambar ex wife Ustaz akhil hayy yang pakai pakaian bersanding wane biru dan lengan dia ada kembang2 gitu. Tudung pun ala2 arab tutup penuh. ada kot kat dalam intenet ni.

indahhouse berkata...

kak.. cantik pula tema arabian night ni, kan?
cth kat sini : http://ismaanggun.blogspot.com/2010/02/perkahwinan-ala-arab.html

Suami bole pakai jubah dan kot hitam. hihihi..

lov_note berkata...

kikiki..cube le ko bygkan akak yg rendang xbebuah ni pakai lagu tu..

ade kot2 mcm kelambu terbang upernyer. lol.

oye ke..ni akak nk tros bukak tgok ni..time pn da dkt sgt ni..ank xapa2..mak ngn apak dia je yg glaba... lol

tq indah..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang