JOM TERJAH~

Selasa, 26 Oktober 2010

KE KLINIK JUGA




time keje smlm lov maseh lg trasa sakit kt dlm prot ni.. saket sgt2..tp bkn saket nk pied..



lov msj abg n i tell him i really2 nk g klinik mlm tu jgk..i nk make sure if evrythg ok or not wit me..




then pndkkn cite..




mlm td lov pn ke klinik, masuk2 je lov cite sume2 psl klua drh beku tu..then doc suruh lov buat scan..




byk kali doc scan kt satu tmpt tu..then i ask her "wut? wut is it?"




doc tros pusingkn screen scan tu pd lov.. then lov boleh nmpk ada satu ketul bende or somethn kt dlm tu..bende tu pnjg n lebar n bulat jgk..


i dunt knw wut to say nk gambarkn bnde tu k.




so doc pn kata "xble nk sahkn apa2.. tp kalo tgok mmg mcm ada janin kt dlm tu".




so? lov apa lg..klua je dr bilik doc utk cek air kencing menitik2 air mata aku..




pengunjung klinik tu mmg ramai. dah sume tgok lov menangis2 klua bilik doc..




tros test air kncg then doc kata "air kencing xmnunjukkn lov hamil".




lov tnye doc "saya gugur ke doc?"




doc said " nooo..myb 'dia' belum besar lg..then kita xdpt nk kesan..".




lov said " doc? dia tu apa? janin? saya mengandung ke?"




doc "ermmmm saya xboleh nak sahkan lg..boleh x puan dtg minggu dpn? kita akn cek sekali lg.. samada itu adalah period or kguguran".




OMG doc u buat i nk giler la... -dlm ati la-




lov said "doc?? u tatau apa benda dia tu? tapi kalau i xngndung apa yg i nmpk td? i saw it doc..".




doc " yeah.. i knw...sabar puan, kita tunggu seminggu dari sekarang..kalau esok2 tiada turun darah lagi means u bkn period..n u kguguran..




then kalo u ada turun drh esok lusa..means u period n u bkn mengandung..u fhm puan?".






lov da tatau nk buat apa..hari ni lov cuti..sepatutnya cuti utk perkara lain..tp d jd cuti rehat..




rehat nk mnnggu kalo2 ada klua drh lg..tp da 2hr ni drh tu xklua2 dr kali pertama ia klua tu..




perot asyk sakit je...sampai msk pn lov mntk tlg makcik mskkn mknan tghri ni..




seb bek aku ada mkck.. n thnks to kwn2 yg byk msj bg nasihat n kata2 smngt..

1 ulasan:

MrShUbbY berkata...

saba eh kak..kalo tade pon blom rezki kite lg..kne usaha lg tu..jgn sdih2 k

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang