JOM TERJAH~

Isnin, 28 Jun 2010

My Water Moments




pic ombak pertama kami tiba di Pantai PD.. sronok sgt!!


  • Hujung minggu baru2 ni kami skeluarga ke Port Dickson. bermalam 3hari 2 mlm di Rumah Penginapan Persekutuan Permaisuri -Blue Lagoon- mmg sronok sgt2 coz time ni lah kami akn dpt main air sepuas hati...huraiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

  • tp semua kenangan ni kami abadikan pd kamera biasa je yg berharga rm499.. bila dpt tahu ada kamera Cyber-Shot TX5 keluaran Sony ni mmg kene carik utk percutian seterusnya nnti.

  • Kamera ni sesuai dan memang direkacipta utk kemudahan fotografi di dlm air pada kedalaman 3meter dan dpt pulak digunakan selama 60 minit iaitu satu jam ko kt dlm air tu..

  • satu jam tu bkn lah satu masa yg pendek.. mcm2 pic n gaya yg ble ditonjolkn utk kenangan bersama seisi keluarga..

DSC-TX5/G


Dicipta dgn lima -5- warna yg sgt menarik.. kamera ni mudah dibawa kemana shja.. pada bila2 msa dan dimana shja ...xkira wktu, tmpt dan situasi anda ketika itu...wow....

Selain itu ia juga boleh menangkap 10 keping gmbr dlm masa 1 minit!!!!! sgt cpt dan pantas kan... sesuai utk tgkpn gmbr bergerak.. dan juga gmbr panorama keindahan alam semulajadi..

ltkkan dlm beg tgn dan bawalah kemana sahaja...ianya sgt mudah dan boleh dipercayai..


my pic wit bby kt kolam di Port Dickson sonok!!!

maen kt tepi je coz nk jga bby kt kolam knk2 di sebelah.. -risau je- lg satu coz xreti berenang.. LOL


Pic bby kt tepi pantai maen pasir...sronoknyer dia dpt bebas bermain..


bby wit papa kt kolam dewasa.. bby ni mmg lasak dia ske main terjun2 je kt kolam dewasa coz dlm...-bhya-


bby maen gelongsor air -air xbyk tu psl bby xgerak2- LOL
kalo guna kamera Cyber-Shot TX5 gmbr ni mzt akn dpt ditangkap dgn lebih jelas lg coz gmbr ni gmbr yg bergerak...


Ni pn pic bby ngn ucu kt tepi pantai...diorg maen pasir!!!!! -tape ths time u free-


bby girl wit anti berposing dr dlm kolam...


adk lov berposing bwh air terjun buatan kt kolam ni..sonok gile mndi bwh tu...


adk lov jgk sonok je tgok dia maen dlm air..sedangkan lov kene dok kt ats take a pic..coz kamera xble masuk lam air lerr :(


abg lov yg tomei lote..renang ngn spek lg tu...lintas2 jmbtn ..huhuh...dgkinyer lov tgok diorg ni... dpt mndi..


sory xble tgkp dkt2 nnti bsh plak kamera ni...huhuhuh...-geram xdpt mndi coz kne tgkp gmbr-


adk bgsu lov...kne gune plmpong...n dok maen kt tepi2 je tau.. mak sempat jaga lg tu..



gmbr ni kurang jelas.. tp mmg cntik kalo dpt guna kamera yg sesuai..


woahhhh sonoknyer korank...bile time lov plk mndi neyh weyh!!! kn senang kalo ada kamera Cyber-Shot TX5







papa dak2 ni sempat g pakaikn pelampung utk keselamatan kan....





urm tgkp gmbr pd kedalaman tu mzt xjd mslh pd Cyber-Shot TX5...hishhhh kalo la ada kan..mzt pcutian ni dpt di abadikan dgn lebih menarik lg..


2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

bestnyer la kalo dapat mandi manda....
good luck!!

lov_note berkata...

tq ita..mmg best bkn ank2 je kite2 pn sonokkk huhuhuh.. tq ita..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang