JOM TERJAH~

Khamis, 6 Jun 2013

IT JUST ME BUT WITH SOMETHING NEW..




Assalammualaikum..

apa khabar semua, tengoklah blog lov yang da bersawang ni kn..

lov takde masa, pwincess tak sihat, lps tu bpknya pula..

lps tu lov pulak..bergilir2 kami ni xsht nyer..


tp nak buat macamana kan, itu semua sudah ketentuanNya..

tpkse lah hadapi dgn sbr, xsbr semua ada..

dgn ponteng kerje nyer..n mcm2 lagi lah yg jadi..

coz nk bergilir2 mjaga ank n diri yg da xterjaga..ehehe


Alhamdulillah, nampak macam semua dah sihat2 kot skrg ni,

oh ya, xmo la crita psl kerja..coz kerja kalo cerita smpai mati pn xhbs2 kot..

bored..


btw lov buat pemeriksaan kesihatan baru2 ni..

lov pun cerita dkt dokter mcm ni mcm tu mcm ni n mcm2.. :P

then doc kata "itu semua psl u byk gula"

"itu semua psl body u xboleh tampong berat u sndiri"

"body n ktinggian kecil tp berat byk..psl tu u sakit"



O.O''

"dgr nsihat i, balik ni terus cari something yg boleh

kluakan peluh dari bdn u"


O.O''


"I tau u keje ofs, duduk saje...sometimes u kne usaha la

cuba cari time utk u bgerak kesana n ksini..

then u jgn guna lif...guna TANGGAAAA!!"


O.O''


serius gile apa yg dokte tu ckp BETOLLLL SGT2...

bdn mudah letih, mudah mengantuk, mudah naik angin,

coz terlebih GULA????? lol

slalu lov dgr kalo bdk2 tu telebeh aktif budak tu telebeh gula..

ni lov yg xaktf pun telebih gula apehal? puffff... :P

"yela dokte i'll try.." tu je yg lov boleh jwb...



OH KO MMG XSYG DIRI KO LA LOV!!!!

LEMPANG LAJU2####

SEDAR CEPAT!! BANGUN!!!



erm skrg lov sedang cuba utk mengembalikan keremajaan 

berat bdn yg ideal dgn ketinggian lov..bkn diet ok..

lov cuma nk pantau pmakanan n sehat semula...


perkara2 yg lov sedang buat :

mkn/kunyah pelan2... -lov ikut nsht dari komik-

minum byk2 air msk - lov ikut nsht kwn yg guna herbalife

lov xmnum air batu dah - lov ikut nsht kwn yg dah kurus

mkn sikit tp byk kali - lov sedang try walopun kdg2 lov xbleyh thn

mkn SAYOR!!! byk2 - lov ikut nasihat someone at utube

xmkn mlm - lov rasa mcm nk mati... tp kuatkn  jgk.. 


im now 154.3 lb T_T

ketinggian lov? sama mcm mesin byr parking kt jusco...lol



beri lov semangat oke nk troskan PERCUBAAN

yg ntah sudah keberapa ratos kali ni..

hopefully kali ni mjadi...


kwn lov tnya "ko nk dptkan balik 45kg tu ke?"

ohhh mungkin tidak...itu jaman blom kawen bole la...

lov nk dptkan 50kg back..if i could..kehkehkeh lebih kurang je tu.

n no ubat2....no more pusat plangsingan bdn oke...

dah xpcaya sepenuhnya...:P



PAPAI~~~




2 ulasan:

Diana berkata...

Chayok!!! chayok!! chayok!! Lov!!

Pasti boleh sekali keazaman tu ada..jangan cepat mengalah..

Tak kurus sangat pun takpe...means..dapat turun sekilo dua pun dah cukup berbaloi asalkan emosi jadi stabil..badan jadi sihat dan cergas!

Lov...masalah kita sama!!!!! Saya pun mau kurangkan berat badan..huwaaa!!!!!!!!!!

Jom pakat-pakat bagi semangat..hihi

Lov Note berkata...

Neeeeee!!!!! Jom kite...xdan nk tngu thun baru dani..nek tnga sket pn da sangap....jommmmmmmjgn pmakanan...uhuhuh da hasil cmni baru nk sedo diri...tp xpe jnji ada kmahuan utk brubah!!!!!

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang