JOM TERJAH~

Ahad, 12 Februari 2012

WHITNEY HOUSTON - ONE MOMENT IN TIME

 

Betul ke Whitney Houston dah mati?

erm dia penyanyi, pelakon lagenda kan...mcm xsangka je..

mmg tahu dia da lama xberaksi coz mslh dadah yg kritikal 

tp baru2 lagi jugak rasanya tgok masa dia klua kat oprah..

menyatakan dia ingin dan akan meninggalkan dadah 

dan kembali pada dunia sebenarnyer sbagai seorg artis

terkenal tanahair beliau...



tp last2 dpt tahu dia meninggalkan coz of dadah tu jgk..

ramai peminat, sahabat terutama skali fmly dia yg bersedih ngn 

pemergian beliau ni.. mcm xsangka coz dia muda lg..

rasanya 48 tahun kot.. -kalo xslh la ye-

tp xkurang jgk yg mencaci beliau kerana

beliau sukar utk tinggalkn tabiat buruknya itu..

walopun dah beberapa kali ke pusat pemulihan

bg mmbntunya memulihkan semula keadaan..


 

kalo tgok kt oprah time tu, dia ambik dadah coz org2 disekelilingnya..

dia da give up dgn msykrt, peminat, rakan seperjuangan

yg byk mengkondem kan beliau shingga beliau tertekan

lalu mgmbil jln mudah utk menenangkan fikiran dgn mgmbil dadah..

erm, hrp2 pemergian beliau dpt mmbuka mata 

rakan2 seperjuangannya yg lain

dadah bkn ubt utk sgala2nya..

sayangkan, beliau mmg top n punya sore yg sdp...



-dgrlah 2 buah lagu beliau yg lov suke sgt dgr-


bye~~


6 ulasan:

Noor Wahidah Mahat berkata...

dia mati dalam bath tub kan? huhu..

lov_note berkata...

uih? yeke ni? xtau plk.. mlm td bru dpt tau dr yahoo news..tp xpnoh, kata kematian xdpt dikesan lg..tp dia mmg hdpi mslh dadah yg kritikal..

Greenlava berkata...

She's the best there was.

zainab_baniaz berkata...

salam...

Ini pandangan saya tentang artis luar negara... ini yg saya tahulah...

Kebanyakkan artis luar negara mati akibat drp. tertekan lalu mengambil dadah untuk menghilangkan rasa tertekan tu(kot lah? saya tak pasti tapi ini yang selalu saya baca)

lov_note berkata...

mmg betul tu, kak lov tgok rncgn oprah jmput whitney ni masa tu dia yg kata sndiri, dia tertekan dgn kmunculan ramai pnyanyi baru yg muda n popular dari dia, dia tpiker samada dia boleh naek sprti dulu pd masa skrg ni..

sdgkn muzik2 dia muzik dlu2.. lps tu dia sndiri rasa mcm kwn2 cuba jauhkan diri dari dia.selain fmly yg mcm xsyg kt dia coz kjatuhan dia..

tp mmg sdh jgk, coz dia xpiker positif..ramai lg pminat2 dia kt luar sana tu kan...

pape pun kata kmatian dia blom disahkan lg knape..cume mytnyer dtmui dlm tab mandi yg pnuh ngn air..hurmmmm

zainab_baniaz berkata...

salam

yang tu saya tak tahu...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang