JOM TERJAH~

Ahad, 12 Februari 2012

What Would My 3D World Be With LG OPTIMUS 3D?

 

Haip! helo2 kater nk cuti pnjg tp tetibe adew plk eh minah ni.. how? 

hehehe, ni semua pasal LG OPTIMUS 3D yg tgh hangat dipasaran..

aah? optimus prime? nonononoo bkn robot transfomer tu hokey..

tp fungsinya mmg bykkkkkk  kalah robot tu ..hohohoo

memperkenalkan..

LG OPTIMUS 3D idamanku..huhu




jatuh cinta pandang pertamew..

erm, kalo korang xtau LG OPTIMUS 3D ni adalah antara yang PERTAMA

mobile 3D yang berada di pasaran sekarang ni..

diulang suara... 3D 3D 3D 3D -haa siap ada gema kau-

korang tak payahh nak kene beli cermin mata 3D plak



haaa korang xpaiyahhh nk guna cermin mate 3d
 
untuk guna LG OPTIMUS 3D ni.. NO MORE HOKEY..

haaa bayangkan kecanggihannya.. apabila gambar or  video2 korang

dilihat melalui LG OPTIMUS 3D ni... sungguh MAGIC..

tersangat2 la santek hoke.. hohohohoho -gumbirenyer kalo dpt-



 pwincess ngn 3D speky... :P


ingt lagi,

Lov kalo dgr je ada movie 3D tbaru kt pasaran mmg tros haku jadi cam BATAK

tros nk g tgok, BATAK 3D mihahahahaha

coz picture2 dia mmg alive, real cam ko berada kat dlm tu..

apatah lagi video2 dia kan.. bestnyer..

dgn adanya LG OPTIMUS 3D ni mcam impian jadi kenyataan..

horaiiiiiii!!!!!






haaa ce korang tgok video ni...kalo xdepun korang bleh klik cni  LG OPTIMUS 3D

untuk tahu dengan lebih lanjut lagi spesifikasi mobile yg canggih ni..





Macam mana agaknya dunia 3D lov dgn LG OPTIMUS 3D ni?

opkos setiap hari akan berdampingan je ngn OPTIMUS NI..hehehe

then setiap sudut, setiap masa akan ku klik sana

klik cni untuk tgkp bykkkk pic2 yg menarik opkos sume la dlm bentuk 3D kan..

n upload so many2 videos kat dlm phone terbaru yg canggih ni..

sgt siyokkkkkk meyh... xperlu guna cermin matew 3D lagi lorhh

dunia 3D ku akan lebih menarik dan canggih lagi dengan 

LG OPTIMUS 3D yg terhebat dipasaran..




^__________^






Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang