JOM TERJAH~

Rabu, 22 Disember 2010

PERSIAPAN SEKOLAH PWINCESS?


Anak sapa la neyh comei je.. huhuh.. member2 lov da sebok2 tnye "apsal ko xnules kt blog ko pasal ank nk skola uh? bkn da time ke?"
erm bkn xnk nules tp xde masa 1hal, patu bz gegeli opss bkn2..gegile nk carik bju utk pwincess utk 2sesi persekolahannya nnti..


So da beli ke blom? kata kwn. dahhh tp utk skola kebangsaan biasa je skola agama blom bli lagik..coz im not really sure if i should masukkn pwincess ke skola agama..
u knw wut? lov takut sgt dia penat ke..xlarat ke.. -xsama ke?- dia xble bwk ke..mcm2 la.. tp bru2 neyh g skola agama tu utk confirm kn balik.. ermm da sure2 lov akn masukkn jgk pwincess ke skola agama tu..
hrp2 pwincess will be ok..

dgn tahap kegajian g agk merosot neyh -apa ayt aku guna?- lov agk tkezut gak la coz pakaian utk skola kebangsaan biasa je dah mencecah 360.00
hahahaha amek ubat...yela ank 1st g skola kn...lov rasa mcm melampau la.. n mmg btol rupanya org2 berkata"kalo ank nk skola tu sediakan la kurang 1-2 rbu.. hohoho -yeke?-


pwincess lak punyer ngade2 nk beg skola yg ble tarik2..ada roda..senang katanya..
aduhhh la regenyer pun da nk mkn satos 1beg..lov nk kne bli 2beg utk dua2 skola..
matila..hishh byk blnje weyh..mati2..


peralatan pun sampai cekek rege la lov tgok..lov blom bli ksemuanya ..lov bli sket2..coz tkot tgok regenye..hahaha
-aku bkn jutawan weyh- :P


kalo ikut pwincess sume yg mhl2 dia tunjuk kalo lov soh bli yg biasa2 dia mula la nk nanges or ngamok2..adoilla ank omak...

kaler? ya ampun dia nk yg besau2 then yg jenama2 punya lak tu..mati la aku...

patu sume dia nk kaler2 pink je...hohhoho penen2 n saket mata akuh weyh... hurm..seb bek la jgk ank sorang..kalo x kantoi wa wooo... lol


tp lov mmg xkn bli yg bungkos2 cmni coz bende2 dlm tu xbgos sgt... pensel2 sharp pn asyk la pth2 je..
pmadam mcm apa je..kaler lg la...xbaguih.. :P -da sengkek byk lak citenyer ek?-
ni jela yg ble lov cite psl nk bli brg skola pwincess neyh..brg2 yg lov bli tu nnti lov tepek kt blog neyh..nti2 la ek..korang sabo2 lew..

lov amek msa rehat neyh topup blog aku neyh..hohhoho ok la c u again..bapai..


2 ulasan:

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata...

salam perkenalan.. mummy fara pun ada anak perempuan tapi 2 org. Biasa la kalau nak masuk sekolah ni macam2 yang dia orang minta.. Budak2 skrg memang pandai nak pilih barang sendiri. Mummy fara baru jew beli beg sekolah dan stationery.. itu pun dah kena rm200 seorang, baju sekolah lum lagi.. huhuhu..

lov_note berkata...

salam2..uih ada 2org eh...lg parah rasanye...uikkk 200 utk stationary jew? ^o^ adesss itu mmg la amat parah..

lov tatau la cmne org yg mls2 kje or yg jns kje sorang tu nk skola kn ank diorg kn? mzt lg saket..adoiiiiii

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang