JOM TERJAH~

Khamis, 15 Julai 2010

Atak Ku Sayang :P

hahaah,., ni la dia penunggu rumah aku..ye ye katak la..
bkn pe dia ni brp ratos kali pn ko buang kt mn2 dia ttp balik..

n mmg aku kenal dia..huhu -agk2 r-
my girl takut gak ngn dia ni..apa lg laki aku..wakakaka 

dia mmg penggeli sejak azali.. 

sesekali kalo jiran2 tdengar suami aku ke ank aku ke 
menjeret dlm toilet buat tatau je la..

coz dia disergah oleh katak ni..miahahah..

hobi dia? klua masuk rumah aku..adoiii..
 
dia xdela menyusahkan ke apa ke..berak pn xde..
 
kencing xtau plak aku..xcek.. :P 
 
last2 nk bg bby aku xtakot dia 

aku ckp la katak ni haiwan peliharaan kita la dik..xyah la takut..

dia ske dok cni.. -nipu- 
thn bby aku tnye "nama dia apa" aku jwb "katak la..ooo kita bg dia nama atan nak??".

then my bby said "atak? nak2..atakkk...

". -ank aku xdgr keapa aku ckp??- -.-''
.
.
thn nk tahu atak ni agk cerdik la jgk,

coz bila org buat tatau dia dia ble lompat dkt2 ngn kita..mcm da jinak je..

tp aku larila..aku pn gelikgak..wahahahaha.. 

thn bila kita panggil nama dia -atak- dia pn stop la dr melompat..

dia diam je..kalo kita diam dia lompatla balik..

kalo kita panggil lg dia stop lg.. 

:P -apa aku ckp ni- lol

dia kerap kali kua masuk ikut pntu dpn umah aku yg agk senget sket tu..

xkacau la cume memeranjatkan.. 

keje dia mlm2 dia masuk g bilik air aku.. 


thn dia dok la dlm diam2 tu dlm 2-3 jam patu dia kua balik..

kedepek kedepek bunyi tapak kaki dia melompat..adoii.. 

kalo tgh2 mlm seram jerasanyer..huhuh..



patu subuh2 buta kol 5.30 time aku tgh gosok baju keje dia balik..

then masuk toilet semula..dok bwh tmpt sabun n xbegerak2 da.. 

-membuta kot-


 
dr dia kecik sampai da gemok da aku tgok dia dok umah aku..
 
apa benda dia mkn, dia kua g mn semua aku tatau
 
-aku xambk tau pn- waakakaka.. 
 
abg nk tutup je lubang kt pntu..tp mcm kesian lak kt atak..
 
nti dia nk g mn lak en..miahahaha...
 
atak ooo atak..kalo dia xbalik umah rndu lak..wakakaka... :P





2 ulasan:

Aliza berkata...

aar la..katak ni wp kita dh buang jauh2 dia ttp jgk dtg dan dtg lagi...

lov_note berkata...

org2 tua xbg halo kan? katanyer katak ni penyejuk suhu kt dlm umah..ehehe

lg satu kurang sket semut2 n nyamuk.. ^^

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang