JOM TERJAH~

Ahad, 15 Mei 2011

SELAMAT HARI GURU


Hari jumaat swktu ambik my pwincess mcm biase la dia kalo ada surat dr skola tros kasik kt mami dia..
bca punyer bca hr senen akn diadakan smbutan hari guru....
tau la pangai si pwincess ni -ikut pangai mak dia gak-
kalo ada apa2 acara or mjls
mzt or wajeb gak bg dia nk sambut...
bkn ajo
dia mmbazer tp ajo dia lebeh mghargai org laen..
cam taon lps time pwincess kt tdika dia kasik 12 batang bunga ros mcm2 kaler kt guru2 dia..
haaa ambek obat kt mak dia. hahaha tp mmg puas ati..semua org hppy..
lebeh2 g si pwin
cess so tahun ni hari sbtu smlm lov da siap buat tmujnji ngn abg
utk carik hadiah smpena hari guru buat guru2 pwincess..
8 org ko.. bengkrap mak dia..
hahahaha tap
e r staon skali... abg kasik idea tok carik kt jusco bkt rja..
so kami g ke sna dlu
dpt 5 brg kt sna.. kt ctu je pn lov da perabes RM80.00
-kalo abg lov tau mati la lov-
yela nk carik hadiah kt jusco???..ko taula rege dia -sabo jela nak-
tros g kt abg..mntk kt dia RM50...hahaha ckp kt dia dwet da hbs..
dia tnye brapa sume bnde awk bli ni?
ala rm20 inget je... -menipu itu bdosa!!!!! tp aku buat gak-
tros g ke jusco bkt tinggi la kt ctu dpt la 3 lg brgnyer..
dr tgri klua sampai mlm bru dp
t semua brg.. bygkn la..
msa nk balut hadiah tu, staff jusco siap puji2 pwincess katanyer tahun ni xramai yg sambut hari guru,
coz byk stok2 hadiah xteluak pn..
lov senyum jela.. xkn nk paksa2 org bli hadiah plk en..?
yela ni kali petama dia nk sambut scara besar besaran plak..
mn tau esok2 dia da mls kan? huhuh hadiah guru?
semua lov hbs RM150.00 -bkn nk blagak!! tp nilai ni tsgtla byk okeh-
byk nyer la lov da membazer
..ckp ngn abg bli2 hadiah ni sume hbs 50 je..hohohoho
amponkan dose ku!! :P
pwincess ini adalah peringatan
"adek xbleh bli hadiah/mainan utk 3bln ni fhm!!!!"
:p
ape pn sempena hari guru ni lov pn nk ucapkn jgk
terutama pd guru2
di
SEK. KEB. KLANG, SEK. MEN. KEB. RAJA MAHADI & SEK. MEN. KEB JALAN KEBUN
CIKGU2 YG KU SYG!!!! SELAMAT HARI GURU,
JASAMU SENTIASA DALAM INGATAN
BAKTIMU SENTIASA DLM KENANGAN,
JASA & BUDIMU SENTIASA KU DOAKAN
AGAR KAU SENTIASA BEROLEH KEBAHAGIAAN..
TERISTIMEWA BUAT CIKGU NORAINI & CIKGU SALINA..
SYG KAMU SELAMA-LAMANYA..
-alamak tetibe rsa sayu ni-
ps : rindu cikgu!!!! ^^


SELAMAT HARI GURU!!! SMOGA GURU2 TIDAK JEMU MENGAJAR ANK2 KAMI ^^



Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang