JOM TERJAH~

Isnin, 1 November 2010

HARI BAKAT DAN ANUGERAH PWINCESS

n tat is my pic wit my pwincess..hakuh da editkn pic tu...-nmpk x? kurang la kn? :P- meheheeh
sory lew pic kt cni lintang pukang..xikut da time dtg ke nk balik ke sume maen boh je.. hihii nk kejau masa :P

alahai ank bapak...cute2nyer -heiii nyommak tol la beg hakuh ni, rosak gambau-

apak pwincess yg kepenatan...lama jgk mjls ni blansung..abg lov da lembik..kne bwk melon lak tu..hihii
tgok la tu...sompat gak lov sopenk bku2 cite yg berege singet tok pwincess..
ye...satu singit je..bku kaler tau..ok latu kan? lov bli soplo.. :P
bju ni dsediakn oleh tdika coz pwincess kne nynyi lgu english so bju ala2 kembang gtu..


-lov carik tudongnyer jerk....apa? xya pakai tdung? haaaaa kalo rasa tlinger tu thn nk dgr cerama 3hr 2 mlm abg lov..cubela..hikk-

jgn terpedaya ni pic time nk balik da..nengok tu belon yg dirembat oleh pwincess.. hahaha

alahai sejuk ati aku menengoknyer..

comel sgt2 diorg ni...hurm sume ni bkl2 masuk daja 1 tahun hdpn.



ape yg abg lov da buat ngn kamera ni akuh pn tatau la.. eiiii geram tol aku!!


pwincess ni nkl kt tdika tp dia timme jgk hdiah 'pelajar bdaya usaha' ok la tu dr xdpt kn?


urm ptama kali pwincess timme piala...im hppy 4her..


spnjg ari ni pwincess muke sedeh je..bkn pe.. -dia xtdo spnjg mlm coz excited sgt then siang dia ngntok, muke smeme je-


time ni pwincess sbok carik mak apak dia..hadoi la anak omak..


ni pic tcher pwincess.. ske tgok dressing dia..hahaha -sbjik wnita arab la.-


kabor je lov tgkp gmbo -coz goyang-...pwincess yg xtdo2 aku plk yg gigil..mehehe..


yeyeye dpt tgkp gmbo apak!! apak top mulot thn ngntok.. -da satos kali dia nguap2- :P

perhhh meriah tol mjls dia.. rasa rugi plak xmasukkn pwincess dr umo 5taon.. bagus tdika ni

see? haaa itula dia tajok mjls ni..n tema arabian night nyer..tp ada 2-3 fmly je yg ikut tema.. hihik

ini la org kuat tdika ni.. pengetuanya.. pn zaharah awang.. -kalo xsilap pkcik la-

bgos btol coz tdika dia mmg bdftar -lov da cek tau-



patu dia btol2 jaga anak kita..bkn pmikiran je tp tgkh laku jgk..




pwincess bkn xble tp ngade..mklumla dia sorang so mmg manjew giler ank aku ni.. last2 aku gak yg susa.. ambek ko..



sygkn ank tgnkn..hahahaha -tp xsampai ati la..mulut je bising..tp ati baik tau..-


melon2 yg mnjadi pujaan atiku -bca ngn nada sengau k- mihahahah..

hbs je mjls budak2 semua berebot utk dptkn melon2 ni.. :P



pwincess amek 6biji..ha gile ko.. -mcm ank aku xpena dpt belon dibuatnya- sabo jela..



tetamu yg hadir ngn tema arabian night wit black n red colour...perhhh canggih tol wane ni..



errrr awatnyew ngn kamera akuh ni...aade gak aku celop dlm jus oren ni kang.. -tgn sndiri yg gtl2 usek-




ps : last2 lov jadik gak diri sndiri..n tada nyer nk ikut2 tema yg memeningkn kapla aku ni weii..





jnji tutup aurat kn..




alhamdulillah semuanya bjln lncr...perhhhh pnt tol..

















































.

Tiada ulasan:

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang