JOM TERJAH~

Khamis, 10 Oktober 2013

HEY ITS ME!



Assalammualaikum,

hello sudah lama tidak bertemu kan .. rindu sangat-sangat,

pada kawan-kawan blogger, blog2 diorang..


komen kwn2 yg rajin komen tu.. pendek kata semua la rindu..ehee

apa khabar la semua agaknya ye? 

harapan tu biar semuanya sihat2 sahaja..

-da mcm surat kpd shbt plak kn-


hei! mana lov pergi selama hari ni?

seriusnya, mcm biasa yg lov boleh ckp, kerja, saket, fmly,

hahahaha itu jela kan..


then yg sedehnyer n baru sahaja lov ketahui kebenarannya,

lov mmg xboleh n xkn dpt join sebarang event pun

dari blogging ni..hw sad is tat? really2 sad rite? 4me yes.. huhuhu


hw? lov rasa lov xboleh bwk byk pwatakan dlm 1 masa..

as a blogger this is me, seorg yg bila bercakap, ops sori kite betulkn..

seorang yg bila menaip mmg xboleh berhenti bercerita..hahaha


then when at work i  hav to become like someone else

really2 serious person..lol so tired meyh..

but bile xjadi mcm tu org plk dok pijak kepala kite..arghhh tension


when at home, i became like makcik2 ..hahaha

then like tarzan, jerit sna jerit cni xtentu arah...

tu la so tired to b me...mmg tabik spring pd blogger2 laen 

yg dpt join sebarang aktiviti sambil uruskn kerja n fmly..

toing toing toing -tabik spring- ^^


ok la kot buat masa ni...hey im back..again..lol

c u  again..

papai..


3 ulasan:

Zainab Abdullatif berkata...

a'salam
lama saya ziarah blog kak lov
naik tingakatan empat selalu sibuk biarpun sekolah pagi tapi selalu balik petang sebab stay back kat sekolah ngan kawan-kawan..

Saya tertanya-tanya sebenarnya, Kak Lov kerja apa? Kak Lov ambil aliran apa ya masa sekolah menengah?
*banyak betul soalan saya..huhu

apa-apa pun saya doakan kak lov dan keluarga sentiasa sihat dan selamat hari raya korban

Lov Note berkata...

waalaikumsalam adek zai..

lama kita xbersua kt blog ni kan..

xpe adek, yg utama perlu diutamakan..

mcm kak lov kerja n fmly..n adek zai mzti lah pelajaran kan..

itu semua da tnggjwb..xboleh nk buat apa..

hahaaha kalo cite psl kerja nmpk mcm kak lov kerja beso2 je kn..

lol, kuli je dek..so apa yg bos suh buat itu la tkpse d'buat baek suka atau pn x..

yg tkini tpkse tnggung tugas kwn yg sedang bcuti lama..so keje sndiri kne buat, kje kwn tu pn kne buat..agk tertekan kt ctu..penat.

kak lov dulu kt skola ambk ekonomi tp blaku rombakan then last2 kak lov masuk klas sastera..punyala xminat gile kt sastera..

tp tula slh diri sndiri sape suh jd pelajar nkl..lol

adek blaja rajin2 b a good girl..

Diana berkata...

Tu lahh terasa lama sungguh lov tak mengupdate apa-apa..

Kadang best dengar lov bercerita... bese la blogger kan suka bercerita macam-macam...hihiihiih

Salam Aidiladha... Masih lom terlambat kan...?

=)

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang