JOM TERJAH~

Jumaat, 22 Februari 2013

MINTA TOLONG SANGAT..SIAPA TAHU




Assalammualaikum,

lov nak minta tolong pada semua or pada

siapa-siapa sahaja yang berkaitan, yg tahu or pernah terlibat

dengan aktiviti kesukarelaan di sekitar selangor


ofs lov telah bercadang untuk buat kerja kesukarelaan

di tempat-tempat yang memerlukan khidmat tenaga kerja

contohnya membersih kawasan, rumah, pengangkutan

latihan kebakaran utk ank2 sekolah, dsb,


tapi seeloknya tempat2 seperti rumah orang tua or sekolah2

dan paling baik sekiranya tempat tu tiada penaja tetap

bg bantuan pd yg dah ada penaja xguna jugak kan..

baik berkhidmat pd mereka yang tiada tajaan, coz 

mereka lebih memerlukan..


kami tidak akn kenakan sebarang bayaran pun bg kerja2 ini

kami cuma mampu sumbang tenaga kerja 
 
coz kami ni bertempat di selangor, adalah lebih baik

kami mulakan tugas or niat murni ni di sekitar selangor

terlebih dahulu..

myb bila da berjaya esok2, akan ke kenegeri lain pula..


kalau ada siapa2 tahu tempat apa, dimana

tolonglah bagitahu lov, bersama sebarkan kebaikan

terima kasih..

             

Ahad, 17 Februari 2013

CITE HARI MINGGU




Assalammualaikum,

cuti-cuti ni buat apa jer korang semua?

byk kenduri, mjls doa selamat, shoping moping..n mcm2 lg kan..


sbtu mlm mngu lov sempat ke rumah sepupu

ada mjls doa selamat, xberapa nk sehat lov dtg pun da lmbt

dtg pun mkn je.. lol -xmalu-

selesai bcaan yassin semua mnjamu selera..

lov xtgkp pic pun..


sejak da xde kemre ni sgala mende trase mls je..

bkn xbleyh bli kemre tp dok menggedik nk kemre yg mhl2 je..

so kne kumpol dwet dlu.. :P

ari ni plk lov dok mlayan ank kucen jiran sbela..


jiran xtao g mn, ank kucen n mama kucen dok kebuloq

nyau nyau mntk mkn n mnum...sian plak..

tros bg mkn nasik + ikn biles..so mkn dgn gelojohnya..

last2 tecekek, da nk nanges lov ingt dia nk mati da..

-kn ciwek skrg-

da la mama kucen tu dok termunta2 ngn troknye..

tkot woooo mati lak kucen org kt uma aku ni kang..

ermmmm ari ni ujn je...benti kejap patu ujan balik..


lov tatau kt negara korang cmna

-mcm aku dok lua negara sgt pun kan- 

 ehh dah la...itu je kot cite ari mingu ni..
     

laaaa nk cite tu je kat korang? 

nmpk benau xde kereje kan...


ok la g tito sume.. slmt mlm

jumpe lg di lain siaran.. -sewel-

papai...



 
                

Sabtu, 16 Februari 2013

HEY! WHAT UP WIT LOV?



Assalammualaikum,

sekarang ni in 2013 lov xtahu kenapa lov cpt sgt ciwek

tahu ciwek? or mengenyah bkn menggelenyau ok..

tao? ke xtao? lorh tao ke tatau?

:P


smlm, psl dek kerje je..erm nk cite pnjg bebeno

tp lov xboleh kerja org pressure2 cmtu

samada lov lwn, just do it my job in last minute when i get it at 4.30, or

do it then cryin a lot.. - tat wat im doin - yeah d last one


sambil nanges dkt mangkok tandas lov msj2 with my abg..

hahahaha da lama ok xbuat kerje2 mcm tu..

dulu time2 sekolah je nanges2 kt mangkok tndas tu..

dpt plak kwn yg thp cipan dok mengutuk mgata xbenti2..

tolongnye siket tp dok sebut 3-4 ari..sewel kot dia

hatchoii btol!


ko xde keje ko duduk jela goyang kaki ko

jgn susa bila org lain nk rajen buat keje..kaco ko ke?

-org len bz dia kesah plk-


hish maleh eh nk cite hal org kt blog ksygn ku ini..gedik suda

hari ni cuti, still in tension mood, bengang, thp nk bls dendam

but lov xmcm lov yg dulu..org nk buat..haaa buat2..buat sampai ko penat

xde bls2 dendam lagi da...lov da buang sifat2 keji itu..lol

bebudak boleh la..skunk da beso2 opsss bkn besoo

dah tua2 nk mampos da semua tp pangai cam bebudak


hei come on, lov kumpul komek tu budak2? tetttttt!

itu hobi lov, then xkaco sape2 pun..just me n my komek book je

tp diorg2 ni??? mmg menyusahkan hidop org..

kalo diorg nk bunuh org dpn mata lov pn lov xkn kaco

as long diorg xlibatkn lov


tolonglahhh ok, psl smlm, psl mulot longkang tu lov xde mood ari ni

bosan, ari ni ada temujnji ngn miss cantek  da bebulan2 lov buat tmujnji,

dah byr, tempah sume2 dah utk

spa, nk mndi2  la konon kan.. tp aku x pegi pun..

maleh eh..mndi emas skalipun xboleyh ubt ati tgh saket..

abg da mrh, gtl nk pi da byr sume xjadi g plk..

aisyooo abg.. boleh tunda tarikh maaa..lilek la tada burn punyer.. 


smlm balek bwk kete cam peleset..pwincess tdo xtao apa

xtao umi dia jd plumbe jlanan .. lol

selalu pwincess kua 6.30 lov sampai uma dlm 7.30

semlm sampai uma kol 7..hahahahaha -seb bek xmampus-

caye x? haaaaaa cayola den

lov kalo tgh gile mmg boleh buat mcm2 yg xbiasa org buat.. lol

-len kali lov jgn buat lg piker org tsyg- -psn pd diri sndiri- :P


    ari ni projek wit my pwincess nk tlg dia buat surat

hppy bday utk abuyah dia for tis 21 Feb..

from me? sshhhhh its a secret..


  

                   


Ahad, 10 Februari 2013

MENGINTAI BUSUR BERADU - MOTOMI KYOUSUKE




Assalammualaikum,

 Mengintai Busur Beradu ni juga dari penulis yg lov gemari

iaitu MOTOMI KYOUSUKE


Buku ni lov beli bila lov tgh ada satu mslh beso..

secara kebetulan cerita dlm ni mslh dlm ni

sama n lebih kurang dgn masalah lov..

masa beli ni lov skola lg..form 5


bila baca ni rasa nk menangis je..

then dah baca betul2, cerita ni mcm bagi semangat

dari segi kata2 utk girl tu lov ambk skali utk lov.. lol

-kn lov ske bygkn lov wtk dlm tu-


ni muka dpn komik ni...pic girl tu..

komik ni ada sebuah sahaja ok..

lebih berkisarkan remaja yg join kelab memanah


terlibat dlm masalah remaja, berputus asa,

xde org peduli, xde org boleh dipercayai,

tapi dlm xsedo tu rupa2nya

ada someone yg selalu ada utk dia..

yg selalu bg semangat..n dorongan

kalo boleh tgok kt ats tu..

dia ada bg penanda buku, kalo xbukak penanda bku tu dia jd mcm pic.1

kalo bukak dia jd mcm pic.2
   


ini pic belakang buku ni..pic boy tu.. mereka sebenarnya bkn kwn baik pun

tp saling memerlukan n mnyokong antara 1 sma lain..

boy ni musuh n punca semangat girl tu berubah 

    
belakang plk pic penanda bku tu cmni..

so cute... lov syg sgt buku ni..



 

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang