JOM TERJAH~

Ahad, 12 Februari 2012

WHITNEY HOUSTON - ONE MOMENT IN TIME

 

Betul ke Whitney Houston dah mati?

erm dia penyanyi, pelakon lagenda kan...mcm xsangka je..

mmg tahu dia da lama xberaksi coz mslh dadah yg kritikal 

tp baru2 lagi jugak rasanya tgok masa dia klua kat oprah..

menyatakan dia ingin dan akan meninggalkan dadah 

dan kembali pada dunia sebenarnyer sbagai seorg artis

terkenal tanahair beliau...



tp last2 dpt tahu dia meninggalkan coz of dadah tu jgk..

ramai peminat, sahabat terutama skali fmly dia yg bersedih ngn 

pemergian beliau ni.. mcm xsangka coz dia muda lg..

rasanya 48 tahun kot.. -kalo xslh la ye-

tp xkurang jgk yg mencaci beliau kerana

beliau sukar utk tinggalkn tabiat buruknya itu..

walopun dah beberapa kali ke pusat pemulihan

bg mmbntunya memulihkan semula keadaan..


 

kalo tgok kt oprah time tu, dia ambik dadah coz org2 disekelilingnya..

dia da give up dgn msykrt, peminat, rakan seperjuangan

yg byk mengkondem kan beliau shingga beliau tertekan

lalu mgmbil jln mudah utk menenangkan fikiran dgn mgmbil dadah..

erm, hrp2 pemergian beliau dpt mmbuka mata 

rakan2 seperjuangannya yg lain

dadah bkn ubt utk sgala2nya..

sayangkan, beliau mmg top n punya sore yg sdp...



-dgrlah 2 buah lagu beliau yg lov suke sgt dgr-


bye~~


What Would My 3D World Be With LG OPTIMUS 3D?

 

Haip! helo2 kater nk cuti pnjg tp tetibe adew plk eh minah ni.. how? 

hehehe, ni semua pasal LG OPTIMUS 3D yg tgh hangat dipasaran..

aah? optimus prime? nonononoo bkn robot transfomer tu hokey..

tp fungsinya mmg bykkkkkk  kalah robot tu ..hohohoo

memperkenalkan..

LG OPTIMUS 3D idamanku..huhu




jatuh cinta pandang pertamew..

erm, kalo korang xtau LG OPTIMUS 3D ni adalah antara yang PERTAMA

mobile 3D yang berada di pasaran sekarang ni..

diulang suara... 3D 3D 3D 3D -haa siap ada gema kau-

korang tak payahh nak kene beli cermin mata 3D plak



haaa korang xpaiyahhh nk guna cermin mate 3d
 
untuk guna LG OPTIMUS 3D ni.. NO MORE HOKEY..

haaa bayangkan kecanggihannya.. apabila gambar or  video2 korang

dilihat melalui LG OPTIMUS 3D ni... sungguh MAGIC..

tersangat2 la santek hoke.. hohohohoho -gumbirenyer kalo dpt-



 pwincess ngn 3D speky... :P


ingt lagi,

Lov kalo dgr je ada movie 3D tbaru kt pasaran mmg tros haku jadi cam BATAK

tros nk g tgok, BATAK 3D mihahahahaha

coz picture2 dia mmg alive, real cam ko berada kat dlm tu..

apatah lagi video2 dia kan.. bestnyer..

dgn adanya LG OPTIMUS 3D ni mcam impian jadi kenyataan..

horaiiiiiii!!!!!






haaa ce korang tgok video ni...kalo xdepun korang bleh klik cni  LG OPTIMUS 3D

untuk tahu dengan lebih lanjut lagi spesifikasi mobile yg canggih ni..





Macam mana agaknya dunia 3D lov dgn LG OPTIMUS 3D ni?

opkos setiap hari akan berdampingan je ngn OPTIMUS NI..hehehe

then setiap sudut, setiap masa akan ku klik sana

klik cni untuk tgkp bykkkk pic2 yg menarik opkos sume la dlm bentuk 3D kan..

n upload so many2 videos kat dlm phone terbaru yg canggih ni..

sgt siyokkkkkk meyh... xperlu guna cermin matew 3D lagi lorhh

dunia 3D ku akan lebih menarik dan canggih lagi dengan 

LG OPTIMUS 3D yg terhebat dipasaran..




^__________^






Sabtu, 4 Februari 2012

IM OUT...

 

Erm, sedeyh plk bile entry lov utk hdiahkn sume folower something xblaku..

ini coz xde sape pun antara polower lov yg hntr feedback psl entry tu..

then xde sape jgk yg emailkn address masing2 utk pghntrn tu..

BOREDDDD..



myb diorg xde masa kot or xterbaca entry lov tu..

pape pun lov ucp terima kaseh coz polowe lov maseh n tros btmbh..

dari ari ke hari..time kaseh kwn2..



ya psl tjok entry ni,

lov akn TIDAK akn berblogging utk satu tmpoh msa..

coz skunk tbe2 xbrp nk sht... somethin happen..

armm somethin yg xsgka... -bkn somethin yg elok-

lov agk tension kbelakangan ni..


sometimes bile dpn org, kwn2, org lua myb lov akn cube buat lawak..

walopun xbrapa nk lawak..

n im tryin to control angen puting beliung diri ni..

but kdg2 tu xbole..



erm rasa saket..tp biarlah, itu ujian Allah kan..

u knw wut? pg td spupu lov crite psl mkcik lov..-mkck kt kpr-

tp lov mcm xsdr lov boeh tnye dia -sape tu?-

dia pun tros tkebil2..dia sebut nama org tu..

but once again i said -who?-


erm...ilang ingatan smntara? lol xlucu lgsung...

mn ada bnde2 cmtu kan.. xlawak lgsung..

skunk mcm lov kne tules semua bnde yg lov rasa lov kne ingt...

then bwk je bku tu g mn2..coz tkot lupe..


OWH COME ON... wut just happen to me..

doc said, tekanan... LOL


btw lov rasa elok lov rest je, xya piker somethin yg nta hape2..

lov myb tlalu memikir..tlalu ske bsedeyh..haissss

its myb look easy, but it doesnt for me... IM SICK..



sory sgt2, kalo lov ada buat slh ke hape ke...

lov syg korang semua, korang selalu dtg blog lov,,

bca tulisan lov, beri pndgn..lov rasa mcm ada kwn..

lol.. -ckp kan da merapu tu-



papepun, lov akn mlawat blog korang stiap ari, stiap masa

yg lov ada mcm biasa...




kdg2 dgn hnye mlihat snyuman org laen pun kite mmpu tsyum..


thanks sume..



im out da here...

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang