JOM TERJAH~

Ahad, 31 Julai 2011

If the beloved were among us (lyric + translation)



Khamis, 28 Julai 2011

BABY SHOWER BRILLIANT GIFT TO BABY


Got a baby shower to attend? Check out these diaper cakes by #Shilashower ! #MilkADeal



TRAGEDI YANG MENYEDIHKAN DI OSLO, NORWAY




Terkejut, itulah perasaan lov bila baca surat khabar pagi tu.
rasa sedih timbul perlahan-lahan bila membayangkan anak-anak remaja itu
cuba melarikan diri dari penembak gila yang telah melepaskan tembakan membabi buta di kem berkenaan,

katanya kesemua penghuni kem itu adalah beragama islam..


dan penembak gila tu anti islam..

sebelum kes tembak menembak pelajar di kem tersebut satu lagi kes tembak menembak

n letupan bom telah berlaku dan dipercayai didalangi oleh penjenayah yang sama

kem tersebut berada disebuah pulau yang dikelilingi seluas-luasnya air laut, kolam

sungai atau apa-apa sahaja.. memang jauh dari darat diseberang sana.

bayangkan lah ibu bapa mereka menghantar mereka kesana untuk perkhemahan,

untuk belajar sesuatu yang baru, untuk memberi tauladan dan peluang bertemu kenalan lain

telah membunuh anak-anak tu, kalaulah mereka tahu sebelum itu kan..

anak-anak ini dipercayai berlari sedaya upaya mereka untuk menyelamatkan diri dari peluru

yang tidak henti-henti menerpa yang dtg dari seorang penjenayah gile..

penjenayah ini dpercayai menggunakan uniform polis agar tidak

disuspek pelajar-pelajar ini ketika penjenayah mula-mula sampai ke pulau perkhemahan tersebut
ramai yang berlari, bersembunyi di celah-celah batu, dalam air sungai,

atas bukit dan yang tidak smpat lari?


bergelimpang di atas tanah penuh luka dan berdarah..


Ya Allah kesiannya anak-anak ini..

sebelum tu apa kata semua bukak link ni

ada perbualan ank dengan ibunya sewaktu kejadian

sedih sgt bila baca dialog mereka kt news yahoo ni..

mcmna lah agknya jika kite yg berada ditempat mereka ketika itu..


http://news.yahoo.com/messages-offer-mother-daughter-hope-amid-carnage-170132620.html


azabnya kematian mereka.. ketakutan mereka ketika kematian..


memang sangat menyedihkan tragedi ini..


dan yang paling menyedihkan apabila lov tengok di youtube



http://www.youtube.com/watch?v=F0hYJuoLQO8&NR=1


mereka didalam helikopter masih boleh merakam lagi


penjenayah mengacukan pistol/senjata kepada anak-anak ini



walaupun ditebing sungai ketika mereka cuba untuk melarikan diri dengan berenang..
penjenayah tetap tidak beri peluang..


sedangkan ditepi-tepinya ramai mangsa-mangsa lain telah mati..


Ya Allah, sayu sangat sampai lov menangis teresak-esak menengoknya..


tengok pula ini..


http://www.youtube.com/watch?v=shoYyoPK2Ro&feature=related&skipcontrinter=1


phk-phk polis sempat lagi merakam bunyi tembakan yang dilepaskan bertalu-talu

pelik..

kenapa tidak terus menyerbu tempat tu?

bukan nya penjenayah tu ramai.. seorang sahaja! (1)

yg naik helikopter tu myb lah pemberita

kenapa dgn phk polis? xde helikopter?

cuma perlu seorang penembak jauh,


myb sebutir peluru dan senjata hbt..untuk membunuh penjenyah ini


ketika beliau berdiri ditebing sambil menghalakan senjatany kepada anak-anak tidak berdosa ini..


sorylah lov emo psl ni..dkt mana lagi dlm dunia ni selamat untuk ank-ank kite?



boleh ke kite percaya orang yang sepatutnya boleh kite percaya?


T_T


AL-FATIHAH untuk semua anak-anak yang tekorban ini..



QUAKER SAJIAN HEBAT & PENTING TERUTAMA DI BULAN RAMADHAN NI



Quaker Oats sememangnya menjadi sajian penting dalam setiap keluarga sejak dari turun temurun lagi.
Ianya sajian yang paling sesuai lebih-lebih lagi pada waktu sarapan pagi,
minum petang or boleh juga gantikan sebagai makan malam.


quaker Oats sangat berkhasiat dan dipercayai mengandungi banyak protin, vitamin, kalsium dan banyak lagi.


boleh dihidangkan dalam kadar segera, sedap, sihat dan menyelerakan..


eh ianya juga dipercayai boleh membantu mengurangkan kolestrol dalam badan...
x percaya? minum lah!


bagaimana menyajikannya?


urm lets see, ianya cuma perlu ditambah air susu,
samada susu yang dibancuh, susu segar atau cuma tuangkan air panas
dan hidangkan dengan buah-buahan kegemaran anda..


ianya juga boleh dipelbagaikan..


kenapa lov nules macam buat iklan la plak? LOL

bkn apa tiba-tiba teringat Quaker kat dapur dah habis semalam.. quaker ni makanan penting oke..



lebih-lebih lagi pada bulan ramadan yg akn kunjung tiba 2-3 hari lagi..


sesuai sangatlah sebagai sarapan pagi kite bila waktu bersahur nanti..


ianya akan membantu memberi tenaga dan mengurangkan rasa lapar kite nanti..


makanan serat begini memang baik dan sesuai untuk kite rkyt malaysia..


yela rkyt malaysia kn mmg terkenal dgn pengambilan makanan tidak sihatnya?


apa kata kite berubah bermula dengan kehadiran bulan yang mulia ni nanti..


bg anak-anak yang baru mula belajar berpuasa tu,


elok juga jikalau ibu bapa sediakan sajian sihat ini untuk mereka..


agar mereka sihat dan segar supaya tidak terasa begitu lapar atau penat

ketika berpuasa ini nanti..


ingt....


mereka tu budak-budak lagi, jangan dipaksa terlalu keras nanti patah..

jgn pula terlalu lembut nanti lembik..

biarlah di tengah-tengah sahaja..

-fhm kan korang?-


semoga bulan ramadan ni memulakan satu kisah perjalanan yang menarik

dan lebih menyihatkan bagi kita semua untuk setiasa beramal kepada Allah....


sharing is caring rite?



psst : jom g bli Quaker!!


V

V

V

or ble jugak lawat laman ni coz ada promosi ramadan..


nk buku resepi terkini? klik la.. huhuhu


http://myhealthyheart.com.my



-kalo xleyh klik korang taip la semula ek..- hikhik











Jumaat, 22 Julai 2011

SAPE INGAT LAGI DRAMA MOERO ATTACK NI






Salam n selamat berhari raya.. hari jumaat tu kira hari kebesaran kan? :)



Sejak beberapa hari ni asyik tersebut satu dua perkataan ni..


lebih2 lagi time maen bola ngn my pwincess,


mcm kata-kata semangat tp xberapa nak ingt apa dia or dari mana datangnya..



pg td lps mndi sblm g keje bleh plk teringat..


Mero attack yg lov sebut2 tu sebenarnya adalah dari cerita Moero Attack


cerita jepun rasanya coz zmn dolu2 cite2 korea ni xde..mmg byk cerita2 jepun..


n cerita2 ni tsgt2lah popular thp gbn..


pd yg bkerja sanggup balik cpt n yg bersekolah tu sanggup ponteng coz nk tgok cerita ni


hihihi mmg la gejala xelok tp cerita ni mmg popular sgt nk buat cmne..


berbalik pd Moero Attack ni sebenarnya berkisahkan hidup sekumpulan pemain bola tampar


-rasanyalah kalo xsalah k-


pemain2 ni nk berjaya, mereka ni tpkse berdepan dgn latihan yg mencabar,


pasukan lawan yg kerek..


lps tu mereka juga berhadapan dgn kisah hidup masing2..


ada yg hidup susah.. n mcm2 lagi..


drama Moero Attack ni lebih kurang cerita semangat..


orang2 jepun mmg bersemangat dlm setiap urusan mereka..


dan mereka sering berlumba-lumba untuk berjaya..


woahhh rindu sgt ngn cerita ni..


sampai masa maen bola tmpa kt skola dlu pun


kami sering gunakan perkataan Moero Attack setiap kali pukulan


mmg rasa penuh bersemangat..hahahahaha


mana nak carik cerita2 mcm tu lagi skrg ni?


nk ckp pyh tp mmg itu kbenarannya


cerita skrg ni lebeh melalut-lalut


byk kisah2 cinta.. n yg bukan2 lebih2 lg mmg tidak sesuai untuk tontonan remaja masa kini


rindu zmn kanak2 dlu, ngn drama2 jepunnya yg selalu memberi


semangat untuk kite berusaha dgn lebih berjaya..


lupa plk nk cite masa dlu kami org2 kampung ni xde tv mahal2


tgok pun tv hitam putih lg..


tv pulak mmg boleh bukak tv 1 n tv 2 shja..


hahahaha


ye byk cerita2 menarik drama2 jepun ni


yg memang disiarkan oleh RTM..


owhh myb dah 20 tahun lebih siaran cerita2 yg sebegitu..


skrg xde lagi.. harap sgt pihak RTM dpt siarkn cerita2 mcm tu..


drama2 jepun yg memikat hati n sgt sesuai bagi semua golongan


ehh, kalo ada sap2 yg tahu mengenai cerita ni..


or lg bagus kalo ada yg tahu kt mn cerita ni ada dijual lagi baek..


lov mzt akn dptknnya..


MOERO ATTACK!!!!!




kalo xslh lov lah kan..


ini pic cerita tu.. or myb cerita yg sama cume telah dilakonkan oleh pelakon lain..


dah xberapa nak ingat..

Khamis, 21 Julai 2011

MC DONALDS DELIVERY..








Sebelum ni baca kt blog kwn2 je psl mcd delivery service yg teruk sgt ngn service nye.


td kami ramai2 nk oder mcd, col punya col dpt...


then katanya xboleh buat penghantaran lah coz rider kite xde..


bkn kali ni je..tp dah dkt 5-6 kali ofs lov col mcd utk pghntrn ni


mzt dia ckp riders xde.. tmpt kn jao pn ngn ofs kami..


entah kenapalah.. tpkse gak akui mcd dlvry ni mmg ada mslh..



dah tahu ramai customer ambklah ramai2 riders..


xdep un xkn la semua riders klua serentak?


then xkn xbaik2 dlm tempoh 1/2 jam? pelik la diorg ni..


boleh dikatakan pizza hut yg jao tu pun ble sampai dlm tempoh 1/2 jam je dari time di Mcd..
yg ambik masa 45 minit sblum2 ni..


pihak mcd tu tolonglah ambik serius perkara ni.. ofs kami bkn tersorok..


btol2 tgh bndr..



i lovin it? urmmm myb?




HADIAH KE RASUAH? INGAT ALLAH DIK..



Sejak menguruskan pembelian brg2 d ofs ni mcm2 dah lov pelajari..

walaupun pembeliannya dari sekecil-kecilnya barang n tidak semahal mana pun..

mula-mula menguruskan bende2 camni ras
a sronok coz lov baru dpt pengalaman

bkerja yg sebenar dari mula-mula bkerja sbelum ni yg agk tidak mencabar .. :P

mula-mula tu seronok tp lama kelamaan baru lov sedar agk bahaya jgk kerja lov ni

coz mula bermain ngn permintaan org, duit, kewangan, pemilihan, n mcm2 lagi..

oleh itu lov sering ditawarkan dengan berm
acam-macam jns tawaran..

lov mula jadi takut.. apa benda semua ni? sampai lov tanya budak syrkt tu..

"adik nk bagi akak hadiah ni buat apa ye?"

"ala kak hadiah je, kalao akak ambik syrkt saya saya bglah akak hadiah ni"


"xboleh dik, pmilihan bkn akak yg tent
ukan..tp big bos akak..".

"ala akak ni mcm xfhm plk, akak xpyh bg syrkt hrga murah tu akak buanglah permohonan dia..
jadi nnti bos akak akn pilih saya..nti saya bg akak hadiah ye?".


"hadiah ke rasuah ni dik? hish akak xboleh lah buang permohonan org cmtu je.."

"ala kak tolonglah kak, saya bagi akak 300 nak x?"

masa ni lov dah menggeletar pegang phone.. terdiam sejenak..kumpulkn semangat.

"dik camnilah ye dik, akak mntk maaf sgt2 akak xboleh terima tawaran adik tu..

setiap permohonan akak masukkn dlm bilik bos biarlah bos yg pilih ye..
kalo ada rezeki adik adalah tu.."

akak cume buat permohonan pd syrkt then akak masukkn semua kertas2 tu dlm bilik bos

itu je..akak cuma buat kerja akak dik.
lagipun akak dah ada gaji setiap bulan dari kerja yang akak buat...akak mintak maaf ye dik..".

budak tu terdiam je..then terus matikan tepon..

-tp lov plk yg rasa bersalah, trok sgt ke aku ni? blgk baik ke? xjugk..entahlah betul kot apa yg aku buat ni-

lov tahu lov bknnya baik sgt pun, lov pn xkata lov ni muslimah terpilih..

muslimah sejati... -itu impian- tapiii..

mmg sedari kecil lagi kite semua dah diajar jgn ambil pemberian org lain yg bkn or belum tntu milik kite..

masa tu rasa 300 tu mcm besar..kite nk buat apa ngn dwet tu? mkn?

nk jadikannya darah daging? apa nak dijawab kt akhirat nnti? hadiah je ya allah?

berani ke? lov xberani. entah kenapa lov rasa perbuatan tu salah sgt

bygkan lah bila dgr je pn lov dah menggigil..

semoga apa yg lov buat ni betul.. lov hrp sgt kwn2 pn mcm tu jgk..

biarlah sebesarmana pun, jnji kite mkn dari cara yg halal.

dosa kite masa silam dulu tu sudah byk bertimbun2...buat apa nk ditambah dosa yg lain pula..

semoga kite akan terus terpelihara dengan perlindungannya..

APA YANG LOV NAK NGOMELKAN NI? JOM BACA..




Salam semua,
sudah lama rasanya lov tidak menapak dekat blog lov yg sudah berubah muka ni.. kenapa ubah?
urmm ada makhluk tuhan yg tiru susun atur blog lov ni.. dari semua segi..
tidak payahlah rasanya lov nak dedahkan sapa,
lov ni pun bukannya orang popula
r dalam dunia blog ni..
kita sama2 makhluk tuhan endahkan ajelah..
mula2 tengok lov macam terkejut n mcm tak percaya pun ada..
dah macam lov tengok blog lov sndiri lagaknya.. sama sebijik.
ceritanya aja laen
tapi tidak mengapalah.. alhamdulillah lov dah sehat sikit sekarang..
haaaa lov da lama tidak menulis ni coz saket.. macam biasalah..
dah malas nak nules pasal penyakit ni.. kalo dah lama lov tak on blog tu maknanya lov saketlah ye.. hihihih
lov nak mengomel pasal kedai buku pujaan hati lov ni..


bukan calang-calang lagi namanya, MPH Book Store ni memang pujaan hati.
kedai bukunya yang menjual buku-buku menarik dan terkini..
susunan kedainya juga sangat menarik dan memudahkan lagi para pembaca
atau pelangggan untuk datang sambil merehat-rehatkan minda dlm kedai
ni..
serius lov suka gila ngn kedai buku MPH..
sebelum2 ni lov tidak pernah ada masalah ngn kedai bku MPH Jusco ni
pekerja2 nya juga comel2, lawa2 n mesra..
tapi baru2 ni lov pergilah..mmg 2x sebulan lov akn g kedai bku ni
tapi entah macamana lov tertinggal member card.. suruh adik tu cek by ic tapi xdpt katanya...
muka dia pun dah masam mencuka..
suruh cek nama pun xboleh dapat jugak..
lov pelik betul tau..
sedangkan kite ni pelanggan tetap dia
macamana nama kite boleh tak ada dlm sistem?
tapi takpelah myb coz sistem buat gile ke hape ke lov pn tatau..
lov bli bku..komek lah apa lagi, selalu kalo lov beli mmg byk,
biasanya lebih dari 5 coz sebelum ni MPH staff kata
kena beli 5 keatas
baru dapat free gift dari GEMPAK STARZ..
mmg dah jadi tabiat lov beli 5 or lebih dari tu..
boleh adik yg cek2 nama n no.ic lov kata hadiah tu untuk member je..
lov sabau je nengok budak tu.. lps tu lov jwb
"sebelum2 ni beli blm jd member lg kenapa ble dpt ye"
dgn nada lembut lg tu.. staff tu ttp ngn muka bengisnya...
-myb dia ada mslh peribadi kot-
then lov kata lagi,
"akak beli lebih dari 5 ni -ada 7- xboleh dpt ke?"
terus dia buat2 mcm cek something then says "dah habislah kak".
adoiiiiii menyirap betul lov ngn budak tu.. kalo dia ckp mcm tu dari mula kn senang?
kalo dia ckp lembut2 kn senang? kite pn fhm..
muke tu manislah sikit.. kalo ada mslh jgn kerje..burukkan nama MPH je...


sedangkan buku2 tu semua baru keluar keluarannya.. buku2 tu penuh lagik...
xkn lah hadiah2 tu boleh habis?
xkan lah semua orang beli lebih dari 5?
xkn lah GEMPAK STARZ bg kedai ko 2-3 hadiah tu? xpatut tau..
mslh ni bkn psl xdpt hadiah tu.. tp budak tu..
dari mula lg dia dah mcm hot je mcm aku dah rampas bf dia ke hapa ke.. LOL
tp lov xdelah mrh2 kt ctu.. cume nk blah tu lov ckp..
"xde xpela dek, laen kali jgn ksi tau customer bli lebih dari 5 ble dpt free gift.."
then senyumlah sikit...akak bkn 1st time dtg cni..oke ye.. bye assalammualaikum."
dgr kwn dia ckp "ntah ko ni..hapa la. jaga lah hati customer sket".



woah xsangka lov maseh ble bersabar ngn situasi tu, myb coz orang ramai kot. hahahah.. :P



lov xkn serik2 untuk datang lg ke MPH.. coz mmg kedai bku pilihan


n hrp2 lps ni adek tu xde mslh lg...


smile....



Rabu, 13 Julai 2011

SEHELAIBAJU.COM





Satu pagi bla tiba je di pjbt, kwn lov panggil..
beria-ria benar dia memanggil lov katanya "marilah sini tengok apa akak jumpe ni, aka tahu ko mesti minat".

lov cpt-cpt buka helmet dan menghidupkan komputer sebelum berlalu laju ke arahnya..
"tengoklah ni ko kan suka aktivti-aktiviti macam ni? ko mesti suka kan?". katanya lagi.

"ahhhh ooo ada jugak ye bende mcm ni,
akak tolong salinkan add dia jp nnti boleh saya email". balas lov pula

sehelaibaju.com

ooo tros dok di meja dan buka add tu,
baca punya baca lov terharu rasa bangga pn ada jgk ngn mereka-mereka di sehelaibaju.com ni

bermula dari facebook dan kawan-kawan terapat mereka merancang untuk mengumpul
dan memberi sumbangan sempena hari raya yg bkl tiba..

tp akhirnya kumpulan ini berjaya dan ahli mereka menjadi semakin ramai
apabila ramai lagi mereka-mereka diluar sana yg juga berminat dan menyertai kumpulan ini.

mereka hanya terima sehelai baju raya baru oke.. bkn baju lama.
sebaik-baiknya pemberian berilah barang yang baru dan elok sahaja untuk mereka yg lebih memerlukan..

setahun hanya sekali shaja.. tak perlu banyak sehelai pun sudah memadai

mungkin apa yg lov ceritakan disini xbyk atau sukar untuk difahami

kengkawan semua bolehlah melayari sehelaibaju.com sendiri

amalan bersedekah itu kan amalan yg mulia
lebih-lebih lagi sempena kemunculan bulan ramadhan dan syawal nnti..


arios!

MOHON MAAF SEBELUM RAMADHAN




Assalammualaikum,urm rasanya dah dua minggu kot
lov xnules apa-apa kt blog yg xsberapa ni..





sejak dari hari isnin lagi lov dah terasa saket2 kt dlm perot ni..
rasanya disebabkn oleh ktumbuhan tu kot..


yela dah lov yg xnk g buat rawatan tpkse la tanggung sendiri saketnye..


masuk hari ni dah 2 hari lov tpkse cuti, cuti kecemasan je


lov xg spital tkot kne jgk buat pemeriksaan kt prot tu..
tkot weyh kalo sampai nk kne operate.. xtgamak le teman.


so lov dok umah je, dok bertungku -mcm org dlm pantang- then mkn je panadol yg ada..


yg peliknya saket prot ni dia dtg wktu mlm sampai pagi..


mcm pagi td lov dah bersiap-siap nk g ofs tp xthn coz tibe2 saket tu dtg..


lov bwk tdo utk ilangkn rasa saket..


Ya Allah inilah dugaan buat aku, yg lov sedeh sgt takot umo ni dah sampai msa je..


yelah ramadhan dah dekat takot xsempat jumpa ramadhan..


lov jgk mnta maaf pd sume kwn2 blogger coz sebelum ni ari2 lov lawat blog mereka


samada sebagai silent reader atau pengikut mereka..


tp sejak2 ni xdpt plk..yela blog sendiri pun lov xtermampu nk terjah dah ni..


hrp2 Allah s.w.t beri kesempatan buat lov teruskn idop yg tersisa ni..

Ahad, 3 Julai 2011

160 BUAH KOMIK!!!!

baru beli blom sempat g baca...

FULL MOON JOKER...muke dpn dia..



blkg...


ritma permata impian..


bahagian belakangnya pulak...



suara langit ni kalo xslh ada dua kot... yg ni nombor 1... blm sempat bca jgk.. :(



haaa yg ni da bca.. koleksi seram mcm yg sebelum ni..


mmg best, dlm bku ni ada byk cerita yg berlainan.. mmg seramm


tp yg cite seram yg sebelum ni lg seram gile..


muka belakang komik ni...seram wooo..



cerita agk kurenk la..


mcm kurang bhn... n ceritanya terlalu pendek..


urmm tp takat ble la.. utk hiburan semata-mata..





koleksi seram sperti sebelum ni...lov pasti akn dptknnyer lagi..



btw, komik lov dah menjangkau 160 buah sekarang...hoyey..... <3






LARIAN 1 MALAYSIA

Minggu ni hari sukan sekolah pwincess,


sabtu untuk tahun 1,2,3 &


Ahad pula untuk 4,5,6


jadi pwincess dpt cuti snin & selasa untuk hari sukan ni..bertuah betul.


lov xde apa-apa halangan buat pwincess jika dia ingin aktif bersukan..


pwincess mmg suka berlari..


tp dia x terpilih dlm acara lumba lari atau sebarang larian..


myb cikgu fhm dia ada asthma..


but pwincess terpilih dlm acara bawa kon aiskrim .. lol


apa2 lah jnji bersukan..dan dapat turut serta dalam acara sekolah..





sampai2 tu diorg kne berkumpul sebelum larian 1 malaysia bermula.. APA?


Larian 1 Malaysia? ingtkn pwincess xkne lari tapi kne jugak..


bkn dkt tau, kene lari 2xsekolah dia..mati wooo


pic ats tu tros diorg diberi air dan roti..macam org sopolo ari xmkn upenyer da..


coz terlalu pnt, yela diorg ni dak2 skola rendah...baru tahun 1..



lps mkn dan minum baru muka segar sket, kalo tak tu.. nk bercakap pun xboleh..


sabo ajelah..



naek ats pentas... ingtkn kne nyanyi ke hapa..


rupa-rupanya ni semua peserta lumba lari..


pwincess yg ko naek tu knape? ko bkn masuk pun!!


dia ngade2 betul ngn cikgu dia.. asyik nk melekat je..


kejap2 dia mengadu kat cikgu dia psl kwn2 yg xboleh dok diam..


lov tgok cikgu tu lyn aje.. kdg2 dia pun naek pnt yela dah la tcher dia tu pegnen ..


hahahah sabo ajelah...



dah lama berkumpul dkt bwh pokok barulah diorg punyer sukan dimulakan..

acara terakhir ni.. acara dlm kumpulan je..




haaa kne beratur baca doa dan ikut kumpulan..


bju hijau tu tcher pwincess... tegas dan baik orangnya..



sepatutnya kumpulan pwincess dpt no.2 or 3


tapi kwn pwincess cuma bagi kon sahaja,


manakala bolanya dia bwk lari..


mn nak jadi aiskrim kan?


tgok pwincess da angin je ngn kwn dia..


hahaha


da lama baru dia pasan bola kt tgn dia..


pwincess troskn jgk lari n dpt tmpt keempat...


lol


tahun ni tahun no 4 buat pwincess..




oo itu dia pengurus/ketua PIBG sekolah ni


mmg baik dan aktif dlm setiap acara sekolah ni..


ank dia ada 2 org di sekolah ni..


tgok lah tu siap thn budak blkg tu coz nk bg ruang buat lov


utk tgkp pic pwincess.. TENGKIU!!




so this is my champion...


xkira menang atau kalah...anak2 kita tetap juara...



dia telahpun berlumba-lumba dgn yang lain di alam sana


utk terus hidup..


nah.. inilah si juara ..


awww i lov this moment..


sayang ank umi..

MINGGU GCB





Minggu mls, -tiap2 mngu pn cmtu jgk- bile mls nk buat apa pun xjd..

nk mndi mls, nk mkn mls, nk msk? lg la mls... lol

so kami hjg2 mngu ni mkn mcd je xhenti2.. -mn bdn x mengembang?-

mcm biasa, kmunculan gcb buat lov wit abg xlpskn peluang


ada msa je, lpo je, time mls je kami g kokak gcb..

napelah mcdonald tu xnk turunkn hrga bg special customer like me..hohohoho -pasan-


so layaaaaannn..

Layan Iklan Lakk

Cik Nap Kus Shayang